Jelenlegi hely

Pápai Német Nemzetiségi Önkormányzat

Pályázatokat nyújt be a Pápai Német Nemzetiségi Önkormányzat

Ma délután tartotta áprilisi ülését a Pápai Német Nemzetiségi Önkormányzat. Az ülésén szó esett arról, hogy három pályázatot nyújtanak be a Veszprém Megyei Német Önkormányzatok Közösségéhez. 
-Az idén többféle formában lehet pályázni nagyobb összegekre. Úgy gondoltuk, hogy a Német Nemzetiségi Napra, a kitelepítés 70. évfordulójára állítandó emlékműre és a kiadványra szeretnénk támogatást kérni – hangsúlyozta Pillerné Fódi Ilona.

Német és örmény emlékek az örökkévalóságnak

Az idei évben utoljára ülésezett a Pápai Német Nemzetiségi Önkormányzat (PNNÖ) és a Pápai Örmény Nemzetiségi Önkormányzat (PÖNÖ) hétfőn délután. A Városháza első emeleti tárgyalótermében zajló két tanácskozás azonos forgatókönyv szerint zajlott.

Adventi hangverseny a Pápai Német Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében

A Pápai Német Nemzetiségi Önkormányzat harmadik éve szervezi meg advent idején a város és a környék nemzetiségi csoportjainak hangversenyét. A koncertnek a Szent József kápolna adott otthont. A hangversenyen az óvodások és az általános iskolások is bemutatkoztak, így idén a Vajda Péter lakótelepi Óvoda Rozmaring csoportja és a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola, de fellépett a Gannai Asszonykórus és a Nagyteveli Énekkar is. 

Feliratkozás Pápai Német Nemzetiségi Önkormányzat csatornájára