Jelenlegi hely

Koronavírussal kapcsolatos aktuális tájékoztatás

Vonnák Andrea

Nyári programkavalkád a Kékfestő Múzeumban

Soha nem látott gazdagságú programot kínál a Kékfestő Múzeum a nyár kezdetén, amelyek között lesznek már megszokottak, megújítottak és teljesen újak. Az intézmény vezetője, illetve munkatársai tartottak sajtótájékoztatót a közeljövőben megrendezésre kerülő programokról.

Családi nap a Kékfestő Múzeumban

A Kékfestő Múzeum két családi napot tervezett megvalósítani ebben az esztendőben, egyet tavasszal, egyet pedig ősszel. A pünkösdi után a mai napon délután és este várják az érdeklődőket, a programban kézműves játszóház és két ősbemutató szerepel.

 

Idén is indult kékfestő tábor

A Kékfestő Múzeum az előző évek sikerein felbuzdulva idén is meghirdette három turnusban a kékfestő tábort 7 és 14 éves gyerekeknek. Az első csoport hétfőn indult, melyen 14 ügyes kezű kisgyermek vesz részt. Vonnák Andrea, a tábor vezetője érdeklődésünkre elmondta, ebben az évben is sokan érdeklődtek a tábor iránt, aminek nagyon örülnek. Idén az újrahasznosítás jegyében zajlik a nagy sikerű tábor.

Pünkösdi játszóház a Kékfestő Múzeumban

Hagyományteremtő szándékkal hirdette meg a pünkösdi játszóházat a Kékfestő Múzeum. A kezdeményezés sikeres volt, hiszen a nagy meleg ellenére is sokan ellátogattak a múzeumba, hogy alkothassanak.
Vonnák Andrea, múzeumpedagógus érdeklődésünkre elmondta, az intézmény pedagógiai tervében az újrahasznosítást tűzték ki célul, ezért erről szólt a mai nap és erről fognak szólni a nyári táborok is.

Feliratkozás Vonnák Andrea csatornájára