Jelenlegi hely

Pápai Rendőrkapitányság

Átadták a kapitányság felújított épületegyüttesét

Ünnepélyes keretek között adták át a Pápai Rendőrkapitányság felújított és kibővített épületegyüttesét péntek délután. A rendőrpalotának nevezett, a város arculatát meghatározó emblematikus épületet 1929-ben emelték, s mostanra jócskán ráfért a felújítás.

Játékváros a Várkertben

Megannyi játék és foglalkozás várta a 26. Játékfesztiválon a Várkertben a gyerekeket és szüleiket. Kicsik és nagyok egyaránt bőséggel válogathattak a kitűnő kikapcsolódást nyújtó programok és foglalkozások között a két nap során. A Várkert fáinak hűs lombjai alatt számos helyi és vendégegyesület mutatkozott be az érdeklődők előtt, s mindannyian különféle szórakozási lehetőséget kínáltak az érdeklődőknek.

Beszámolók, városfejlesztési tervek, állami támogatás – Ülésezett a képviselő-testület

A Pápai Rendőrkaptányság illetékességi területén elkövetett bűncselekmények, valamint tulajdon elleni és közlekedési szabálysértések száma is csökkent 2015-ben az előző évekhez képest – közölte beszámolójában Szappan Csaba rendőr alezredes, pápai rendőrkapitány a képviselő-testület pénteki ülésén a városházán. A helyi rendőrkapitányság vezetője megjegyezte, a tavalyi évben migrációs többletfeladataik is adódtak a pápai rendőröknek, ugyanis egy részüknek határvédelmi szolgálatot kellett teljesíteniük.

Mobil fogadóiroda – közelebb a lakossághoz

Első alkalommal szervezte meg ma délután Mobil fogadóiroda elnevezésű programját a Pápai Rendőrkapitányság, melyhez a felkeresett településrész önkormányzati képviselője, a Pápai Járási Hivatal, a közterület felügyelet és a polgárőrség csatlakozott. Az egyedülálló Veszprém megyei kezdeményezést a devecseri kollégáktól ismerték meg a pápai rendőrök, s annak alapján szervezték meg az első pápai alkalmat, melynek keretében az Erzsébetváros néhány utcáját járták végig.

Elkészült a rendőrkapitányság új épülete

A napokban kezdődik meg a műszaki átadása annak az épületnek, melyet az elmúlt hónapokban emeltek a Pápai Rendőrkapitányság udvarán. A több mint 200 négyzetméteres épületben tíz iroda és egy pihenő-eligazító helyiség kapott helyet. Az építési munkálatok utolsó fázisait végezték ma a kivitelezők, amikor Áldozó Tamás polgármester és Halász Péter, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság gazdasági igazgatója megtekintette a beruházást.

Közepes évet zárt a Pápai Rendőrkapitányság

Évértékelő állománygyűlésen összegezte a Pápai Rendőrkapitányság a 2015-ös esztendő munkáját és eredményeit. A munkaértekezletet a Városháza üléstermében tartották, az ülésen a teljes állomány mellett részt vett Pogány Péter rendőr ezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi főkapitány-helyettese, dr. Áldozó Tamás polgármester, dr. Surányiné dr. Várszegi Éva vezető ügyész és Horváthné Farkas Andrea, a Pápai Járási Hivatal vezetője.

Három beruházással teljesen megújul a rendőrkapitányság épülete

Épület-felújítási munkálatok, energetikai korszerűsítés zajlik a Pápai Rendőrkapitányság épületében, hamarosan pedig az udvari garázsirodák helyén új épületszárnyat emelnek – hangzott el a mai sajtótájékoztatón, melyen a régóta várt fejlesztéseket ismertették.

Megtartotta soron következő összejövetelét a Pápai Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum

Pápai Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot tartott ma délután a Pápai Rendőrkapitányság a Városházán. A félévente megtartott rendezvényen a járás polgármesterei, a rendőrség és társszervei, szakmai szerveztek vezetői, képviselői, nemzetiségi önkormányzatok vezetői, oktatási intézmények vezetői és fenntartói, történelmi egyházak képviselői és a fórum keretében működő munkacsoportok képviselői voltak jelen.

A helyi feladatokról egyeztettek a rendőrök és az egyes rendészeti feladatokat ellátó személyek

A márciusi megyei konferencia után minden rendőrkapitányságnak feladata, hogy az illetékességi területén működő egyes rendészeti feladatokat ellátó szervezetek munkatársaival egyeztessék az idei év feladatait az együttműködés gyakorlati megvalósítását.

Pápai Rendőrkapitányság: célunk a közbiztonság erősítése

Kiemelt célunk volt a 2014. évi országgyűlési képviselők, az Európai Parlament tagjai, a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, illetve a nemzetiségi önkormányzati képviselők választásával kapcsolatos biztonságos környezet szavatolása, a választások zavartalan lebonyolításának elősegítése – kezdte évértékelő beszámolóját Szappan Csaba pápai randőrkapitány  a Pápai Rendőrkapitányság mai állománygyűlésén.

Oldalak

Feliratkozás Pápai Rendőrkapitányság csatornájára