Jelenlegi hely

Pápai Katasztrófavédelmi Kirendeltség

Felhívás Pápai Hús Kft. területén zajló munkálatokról

Tisztelt Pápai Lakosok!

Értesítem Önöket, hogy a Pápai Hús Kft. Kisfaludy utcai telephelyén 2019. december 14. szombaton 7 óra és 2019. december 15. vasárnap 20 óra között előre tervezett karbantartási munkálatokat végeznek.

Oktatásra, városfejlesztésre és sportra is jut pénz

Rendkívüli ülést tartott ma a város képviselőtestülete elsősorban a helyi köznevelési intézmények további működtetése miatt. A tanácskozás során egyhangú döntések születtek fontos támogatásokról. A képviselők határozata értelmében az önkormányzat havonta mintegy 27,5 millió forintot fizet a Klebelsberg Intézményfenntartó Központnak (Klik) a helyi köznevelési intézmények fenntartásához.

Polgármesteri keretből kapott új eszközöket a tűzoltóság

Speciális lapáthordággyal és egy orrfűrésszel bővült a Pápai Hivatásos Tűzoltóság eszközállománya. A mentéshez szükséges eszközöket dr. Áldozó Tamás polgármester nyújtotta át Horváth Sándor tűzoltóparancsnoknak ma délelőtt. Az adományt a polgármesteri keret terhére ajánlotta fel a városvezető. 

Ammónia került a légtérbe - Katasztrófavédelmi gyakorlat a Pápai Hús 1913 Kft. telephelyén

Súlyos Káresemény Elhárítási Terv (SKET) gyakorlatot tartottak szeptember 30. napján a Pápai Hús 1913 Kft. telephelyén. Az üzem a veszélyes anyagokkal kapcsolatos súlyos balesetek elleni védekezésről szóló 219/2011. (X. 20.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, ennél fogva kötelezett SKET készítésére és ezen tervvel kapcsolatos gyakorlat lefolytatására. 

Feliratkozás Pápai Katasztrófavédelmi Kirendeltség csatornájára