Jelenlegi hely

Koronavírussal kapcsolatos aktuális tájékoztatás

Tapolcafői Városrész Önkormányzata

Falunap Tapolcafőn

Változatos programokkal, kicsiknek és nagyok szóló szórakozási lehetőségekkel várták a tapolcafőieket az idei falunapon, múlt szombaton. A rendezvénynek ezúttal két helyszínt választottak, a délelőtti sportos és játékos programok a sportpályán zajlottak, a közös ebéd és a délutáni színpadi produkciók pedig a település központjában található játszótéren és környékén várták az érdeklődőket.

Falunapi dínomdánom Tapolcafőn

A falu legnagyobb ünnepét ülték tegnap a tapolcafőiek. Az aktív közösségi életéről ismert Pápához csatolt településrész falunapja kicsiket és nagyokat egyaránt a sporttelepre csábított, ahol kiváló időben, remek mulatság várt mindenkire.

Járdafelújítás Tapolcafőn

A múlt évi járdaépítések után most egy közel száz méteres járdaszakaszt újítanak fel a Tapolcafő Pápa felőli végén. A munkálatok szükségességét már városrészi fejlesztési részprogramok előkészítése során, a múlt évi bejáráson megállapították a szakemberek, de az igényt az év eleji lakossági konzultáció is megerősítette. 

Focitorna, közös főzés, éjszakába nyúló mulatság – falunapot tartottak Tapolcafőn

A közös játék és szórakozás jegyében telt tegnapi nap Tapolcafőn. A hagyományos falunapi vigadalmat ezúttal is a sportpályán tartották, a rendezvényre összegyűlt a településrész apraja-nagyja és mindenki találhatott kedvére való elfoglaltságot.

A falunap finanszírozásáról határoztak Tapolcafőn

A költségvetési előirányzat felhasználásáról döntöttek a képviselők Tapolcafőn. Az elnök, Zsegraics Gyula és a képviselők – Takácsné Molnár Eszter, Vargáné Kósi Márta, Somogyi Zoltán – határoztak arról, hogy 750 ezer forintot különítenek el a tapolcafői falunap és egyéb településrészi rendezvények lebonyolítására.

Tapolcafőn is lezajlott a testületi ülés

Megtartotta soron következő ülését a tapolcafői városrészi önkormányzat ma délután. Az elnök, Zsegraics Gyula és a képviselők – Takácsné Molnár Eszter, Vargáné Kósi Márta, Villmanné Ikervári Lilla – egyhangúlag elfogadásra javasolták a pénteki városi képviselő-testületi ülésen tárgyalandó rendelettervezetet Pápa Város Önkormányzata 2013. évi költségvetésének végrehajtásáról.

Tapolcafőn is szavaztak a költségvetésről

Megtartotta soron következő ülését Tapolcafői Városrész Önkormányzata. A képviselők – Takácsné Molnár Eszter, Vargáné Kósi Márta, Somogyi Zoltán – és az elnök, Zsegraics Gyula – akárcsak a kéttornyúlaki és borsosgyőri testület – véleményezték a rendelettervezeteket, melyeket a holnapi nap folyamán tárgyal Pápa Város Képviselőtestülete. A képviselők elfogadásra javasolták a 2014. évi költségvetésről szóló , valamint a köztemetők és a temetkezés rendjéről szóló rendelettervezeteket.