Jelenlegi hely

Kéttornyúlaki Városrész Önkormányzata

Kéttornyúlaki Sportegyesület elszámolása 1 % felajánlások felhasználásáról

Ezúton szeretném megköszönni a Kéttornyúlaki Sportegyesület vezetősége nevében mindazoknak akik adójuk 1%-át a Kéttornyúlaki Sportegyesület javára ajánlották fel! A NAV SZJA 1% jóváírás alapján átutalt 75 251 - hetvenötezerkettőszázötvenegy - Ft-ot labdarúgóink sportorvosi engedélyeinek érvényesítésére és az egyesület működési költségeinek kiegyenlítésére használtuk fel.

Új játszótér Kéttornyúlakon

Az Eszterházy Ferenc terv keretében új játszótér épült a kéttornyúlaki gyermekek számára a sporttelep melletti területen. Kéttornyúlakon már korábban is volt játszótér, ennek állapota azonban erősen leromlott, a játékok nem feleltek meg a mai elvárásoknak.

Kéttornyúlak bulizott

– Ennek a közösségnek szép jövője van, mert rengeteg az ügyes, tehetséges, magát kipróbálni akaró fiatal a legkisebbektől a kicsit nagyobbakig – fogalmazott Kéttornyúlakon a falunapi köszöntőjében dr. Áldozó Tamás, Pápa polgármestere. A település apraja – no meg a nagyja – rá is szolgált a városvezető dicsérő szavaira, hiszen példás összefogással vidám és szórakoztató mulatságot rendeztek szombaton a faluban.

Helyi fejlesztési tervek Borsosgyőrön és Kéttornyúlakon

Ülésezett a kéttornyúlaki és a borsosgyőri városrészi önkormányzat ma délután. Mindként testület egyhangúlag elfogadásra javasolta a szerdai városi képviselőtestületi ülésen tárgyalandó rendelettervezeteket a város 2014. évi költségvetéséről, valamint a köztemetők használatának és a temetkezés rendjéről.