Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelő
Pápa, Jókai u. 5-9.
Tel: 89/514-000
Dr. Töreki- Vörös Ibolya főigazgató
E-mail: korhaz@papaikorhaz.hu
Web: http://www.papaikorhaz.hu

Előjegyzések kérése közvetlenül: 89/514-010 és 89/514-011

Telephelyek:

Várkertfürdő
Pápa, Várkert u. 5.
Tel:89/512-616
E-mail: info@varkertfurdo.hu
Web: www.varkertfurdo.hu

Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelő Fogszabályozás
Pápa, Erkel F. u. 39.
Tel: 89/313-055Egészségügyi Alapellátási Intézet
Székhely: Pápa, Barát u. 9.
Tel: 30/6480846
Ujváry Hajnalka igazgató

1,6 milliárd forintot fordítottak a kórház fejlesztésére – átadták az új épületet

Az év évgén véget ér a Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelő fejlesztésére indított beruházás, melynek megvalósítására 1,5 milliárd forint európai uniós és hazai támogatást nyert el az intézmény és 150 millió forintot kapott Pápa Város Önkormányzatától.

A Fehér Bot világnapját ünnepelték

A Vakok és Gyengénlátók Veszprém Megyei Egyesületének Pápai Kistérségi Csoportja kedd délután tartotta Fehér Bot napi programját a Városházán, amikor is a vakokról és a gyengénlátókról emlékeznek meg országszerte. Az összejövetelen dr. Vörös Ibolya, a Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelő főigazgatója mondott köszöntőt, aki a pápai csoport példátlan összetartására hívta fel a figyelmet.

Jól haladnak a kórházfejlesztési munkák

Mint arról már korábban hírt adtunk, a pápai Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelő egy nyertes Európai Uniós pályázatnak köszönhetően másfél milliárd forintos támogatást nyert fejlesztésekre. A projekt célja a struktúraváltáshoz kapcsolódó infrastruktúra fejlesztésének és eszközbeszerzésének megvalósítása.

Felkerült a bokréta a kórház új épületére

Az építők elértek a felmenő szerkezetek legmagasabb pontjára a gróf Esterházy Kórház új épületének kivitelezésével, így ma délben megtartották a bokrétaünnepet. Mint ismeretes, az egészségügyi intézmény másfél milliárd forint támogatást nyert el a struktúraváltást célzó projekt végrehajtására, melynek munkálatai múlt évben kezdődtek meg, a projekt befejezésének dátuma pedig ez év szeptember vége.

Mindig a legjobbak mennek el... – Elhunyt dr. Burcsi Elemér

Életének 72. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt dr. Burcsi Elemér háziorvos, az Egészségügyi Alapellátási Intézet orvos-igazgatója április 23-án éjszaka. A tragédia az egész várost megrázta.

Épül az új orvosi rendelő Borsosgyőrön

Nyártól új háziorvosi rendelő fogadja a borsosgyőri betegeket. Az új rendelő megépítést az tette indokolttá, hogy a régi műszakilag nem volt megfelelő állapotban és nem felelt meg a jogszabályi előírásoknak sem. A város képviselő-testülete ezért a múlt évben arról döntött, hogy a régi épület helyén újat emel a városrészen élők számára.

Egészségügyi dolgozók jótékonysági bálja

A tavalyi sikeres rendezvényen felbuzdulva idén újra megszervezték a pápai orvosok és egészségügyi dolgozók bálját szombat estére a Petőfi Sándor Gimnázium aulájában. A megjelenteket Kürti József, a pápai mentőállomás vezetője köszöntötte, mint főszervező,  aki a bál céljaként az egészségügyben dolgozók közösségének erősítését jelölte meg. 

Programokban gazdag évet tervez a Pápai Megújulás Klub

A Rákbetegek Országos Szövetségének Pápai Megújulás Klubja évről évre megszervezi a hagyományos jótékonysági bálját. Idén több mint kilencvenen vettek részt a Hotel Villa Classica dísztermében tartott jó hangulatú rendezvényen.

 

Új városi terepjárót kapott az orvosi ügyelet

Új gépjárművel közlekedhetnek a központi orvosi ügyelet munkatársai. A Pápa Város Önkormányzata támogatásából megvásárolt városi terepjáró a napokban kapta meg az európai uniós szabványnak megfelelő fényhidat, így ma délelőtt teljes felszereltség mellett történt meg a hivatalos átadás.

Lakossági fórumon számoltak be a kórház fejlesztéséről

Lakossági fórumon ismertették a Gróf Esterházy Kórházban hamarosan befejeződő és néhány héten belül induló beruházásokat. Dr. Vörös Ibolya főigazgató beszélt arról a 166 millió forintos európai uniós fejlesztésről, melynek keretében új Mozgásszervi Rehabilitációs Osztály épült az intézményben, és az érdeklődők tájékoztatót kaptak a struktúraváltást támogató projektről is, melyre 1,5 milliárd forint támogatást nyert el a kórház. 

Oldalak