Jelenlegi hely

Több mint 170 lakókocsi a pápai kempingben - Idén is Pápán tartják az Évadzáró Kempingtalálkozót

Az idei évben is a pápai Várkert Termál Kempingben rendezi meg évadzáró találkozóját a CC Roznov Kemping és Caravan Club. A nemzetközi összejövetelre, melyet október 9 és 12. között tartanak, több mint 170 család érkezett, többségében csehek és szlovákok.

A nagyszabású rendezvény péntek esti megnyitóján a kemping nevében Dekovics-Ódor Noémi köszöntötte a szép számban megjelenteket, aki örömét fejezte ki, hogy a vendégek ismét eljöttek városunkba. Megtudtuk, az első találkozó óta a vendéglétszám megduplázódott, ami azt jelenti, hogy a régi kempingezők elégedettek, s ajánlják a pápai helyszínt másoknak is. Végül kellemes kikapcsolódást, jó fürdőzést és pihenést kívánt mindenkinek.
A cseh klub nevében Hronek Vasek szólt az egybegyűltekhez, aki köszönetét fejezte ki a kemping vezetőségének a helyszínért, valamint elmondta, Pápára nagyon szívesen jönnek, a barokk város, a csodálatos fürdő és a színvonalas kemping miatt. 
A szervezők idén is gazdag programkínálattal várták a kempingezőket. A megnyitó előtt Vadvirág Néptáncegyüttes műsorát láthatták, majd bűvész bemutató szórakoztatta az érdeklődőket, aztán pedig Pápa Város Fúvószenekara lépett színpadra, ezzel fergeteges hangulatot varázsolva a rendezvénysátorban. Később a Rebel Lion Tánc-Sport Egyesület lendületes bemutatója következett. A pénteki napot disco zárta, melyen Labuda Tibor zenélt. 
A vendégek a hétvége hátralévő részében fürdőzhetnek, várost nézhetnek, de akár egy somlói kiránduláson is részt vehetnek.