Jelenlegi hely

Remek hangulat az Amerikai Légierő koncertjén

A nagy népszerűségnek örvendő Touch ’n Go zenekar koncertezett tegnap este Pápán, a megújuló Fő téren. A kora őszi, kissé hűvös, szeptemberi időben az együttes vérpezsdítő dalai minden korosztály számára kiváló kikapcsolódást kínáltak szombat estére. A tinédzsertől a nyugdíjasig mindenki hallhatott ismerős dallamokat. 

A Touch & Go az Amerikai Légierő egyik híres zenekara, amely Európában koncertezik. A zenekar nagyon népszerű, mivel Amerikában ismert pop, rock, R’n’B dalokat dolgoz fel. A tagok hivatásos zenészek, a légierő tagjai, akik tehetségesek, lelkesek, ezért minden egyes előadást egyedivé varázsolnak.- Tegnap érkeztünk Pápára, ahol nagyon jól érezzük magunkat, sajnáljuk, hogy már haza is kell utaznunk. Péntek este a bázisreptéren koncerteztünk, tegnap pedig a gyönyörű kis barokk város csodálatos Fő terén. Örülünk, hogy itt járhattunk. Láttuk a Nagytemplomot és a Zsinagógát, ami lenyűgöző volt. A zenekar jelenleg hat tagból áll, Colorádóból érkeztünk - mondta Andrew Benton, a zenekar egyik tagja.
A zenekar 1976-ban alakult, emberek millióit kápráztatták el már Európában. Játszottak fesztiválokon, színházakban és katonai bázisokon is. Az együttes sokfelé turnézik szerte a világon, az amerikai „feelinget” hozzák el a szolgálatot teljesítőknek és civileknek egyaránt. Egyedi hangulatot teremtenek azzal, hogy bemutatják az amerikai zene múltját és jelenét is, mindezt az Amerikai Légierőn keresztül.
A fergeteges hangulatú koncerten fiatalok és idősebbek egyaránt együtt énekeltek és táncoltak a jól ismert dallamokra.
A majdnem két órás műsort a közönség vastapssal jutalmazta.