Jelenlegi hely

Narancssárga-fehérben az Esterházy-kastély udvara

A Brazíliában zajló labdarúgó világbajnokság második csoportkörében szerdán 18 órai kezdettel Ausztrália – Hollandia összecsapást rendeztek. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a világeseményt a nyitómeccs óta nemcsak otthon a négy fal között, hanem az Esterházy-kastély udvarán felállított óriás kivetítőn is nyomon lehet követni.

Minden meccsnapon sokan választják a szurkolás ezen formáját, nemcsak magyarok, hanem hollandok, németek is szurkolnak nemzeti csapatuknak. Az „ausszik” elleni szerdai találkozón a narancssárga mezesek drukkerei Pápán is igazi fieszta hangulatot teremtettek, meg is volt rá minden okuk, hiszen a van Gaal csapat a világbajnoki címvédő spanyolok legyőzése után az aranysárga-zöldeknek sem kegyelmeztek, ha nehezebben is, de hozták a találkozót 3-2-re, hatalmas örömet okozva a városunkban értük szorítóknak.


Az Esterházy-kastély udvara minden meccsnapon egy órával az első találkozó kezdése előtt egy órával nyit, a belépő fejenként 800 forint, mely teljes összegben lefogyasztható. A szórakozás mellett a legszerencsésebbek nyereményekkel is gazdagodhatnak, a legügyesebben tippelők között 2000 forintos vásárlási utalványt sorsolnak ki, melyet a Galéria Bisztróban lehet beváltani. Azok között, akik a legtöbb helyes tippet adják le, a döntőt követően egy 50.000 forint értékű vásárlási utalványt sorsolnak ki, melyet a nyertes a Pápai Hús 1913 Kft. üzletében vásárolhat le.
Aki tehát teheti, az idei év legnagyobb sportrendezvényén buzdítsa továbbra is kedvenceit társaságban, nagy kivetítő előtt, finom italok és ételek kíséretében.