Jelenlegi hely

MLSZ elismerés ifj. Koncz Sándornak

Október 4-én az OTP Bank Bozsik Intézményi program tanévindító fesztiválját Telkiben rendezték. A 600 gyerek részvételével megtartott egész napos rendezvény fontos eseménye volt, amikor a megyei igazgatók ajánlásai alapján az OTP Bank Bozsik-programban résztvevő legjobb edzők, csoportvezetők, körzeti szervezők kiemelkedő munkavégzésükért elismerésben részesültek.

A díjat Nyilasi Tibor adta át a szakembereknek, Veszprém megyéből egyedüliként ifjabb Koncz Sándor vehette át az egykori kiváló labdarúgótól a kitüntetést.
- Az intézményi Bozsik Program keretében négy tornát szerveztünk – mondta el érdeklődésünkre ifj. Koncz Sándor, körzeti vezető. A benevezett hat intézmény 16 csapatának ősszel és tavasszal egy-egy, télen két bajnokságot rendeztünk, örömmel mondhatom, hogy jól sikerültek a kupák, sok gyermeket sikerült megmozgatnunk. Idén eggyel bővült a benevezett iskolák száma, bízom benne, hogy a mostani kiírás is jól sikerül. Ami a díjat illeti, meglepődtem, hogy elismerték a munkámat, természetesen nagyon jól esett, örültem neki, az összes kollégámnak, aki segítségemre volt a szervezésben és lebonyolításban, köszönettel tartozom.