Jelenlegi hely

Már kaphatóak a jegyek az U19-es EB-re

Július 19-én, az osztrákok elleni mérkőzéssel kezdi meg szereplését a hazai rendezésű Európa-bajnokságon a magyar U19-es válogatott - írja az mlsz.hu. A mieink a Szusza Ferenc Stadionban kezdik a viadalt, három nappal később a felcsúti Pancho Arénában a portugálok ellen, majd július 25-én szintén a Szusza Ferenc Stadionban Izrael ellen mérkőznek meg.

E két helyszínen kívül rendeznek mérkőzéseket a győri ETO Parkban és a pápai Perutz-stadionban is, ezeken a helyszíneken a német, szerb, bolgár, ukrán négyes meccsel majd. A mérkőzésekre szóló jegyekhez 500 forintos egységáron lehet hozzájutni, de csoportos kedvezményekkel ennél is jutányosabb áron lehet belépőt vásárolni: tíz darab jegy vásárlása esetén az ár 200 forintra, ötven darab esetén 100 forintra csökken, vagyis tíz darab belépő 2000, ötven darab 5000 forintért váltható. A jegyeket a mai naptól lehet megvásárolni interneten a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint személyesen országszerte a Ticket Express irodáiban (irodakereső: www.eventim.hu/hu/outletek). Az 50 fős kedvezménnyel árusított jegyeket az info@tex.hu email címen lehet igényelni. Az Európa-bajnokság mérkőzéseit névre szóló jegyekkel lehet látogatni.
A Gyermekszektor program keretében ismét lehetőség nyílik ingyenes belépőket igényelni intézmények, egyesületek részére, minimum 10 fős csoportok esetében. A jegyek ingyenesek a 14 éven aluli gyerekeknek és kísérőiknek egyaránt. A szervezők kérik, hogy jegyigényeiket a gyermekjegyek@mlsz.hu címre küldjék el.

A jegyigénylés feltételei:
1. 14 év alatti iskolás gyermekek esetében az intézmény igényelheti a jegyeket (9 gyerek után 1 kísérő).
2. Egyesületek is igényelhetnek a gyerek csapatok számára (9 gyerek után 1 kísérő).

A jegyeket korlátlan mennyiségben lehet igényelni, azonban a jegyigényléseket érkezési sorrendben fogadják a jegyek keretszámára való tekintettel.

Az EB pápai programja:

Július 22., kedd, 18.00 Németország–Szerbia

Július 22., kedd, 21.00 Bulgária–Ukrajna

Július 25., péntek, 20.15 Szerbia–Bulgária