Jelenlegi hely

Készül a rendezvény helyszíne

Megkezdték a Városgondnokság dolgozói a Fő tér déli oldalának berendezését a szerdán kezdődő Pápai Cicege- és Bornapokra. Az előző évtől eltérően – az Esterházy-kastély felújítási munkái miatt – a megújuló Fő téren rendezik meg az öt napos programot, melynek faházait már hétfőn összeszerelték. A színpad a Korvin utcai kanyarnál, a Somogyi Galéria épülete előtt kapott helyet, itt lesz lehetőség a táncolásra és a koncerteken a tombolásra, a színpadi produkciók másik helyszíne pedig a Kossuth utca torkolatánál lesz. 

A pincészeteknek, pálinkaházaknak, valamint a cicege és más finomságok árusításának helyet adó faházakat a templom előtt, a Plébániasor meghosszabbításában és a bankok előtti területen építették fel, összesen 27 faházban kínálják majd a finom nedűket és ételeket, egy faházban pedig információs pontot létesítenek a szervezők. A padok és asztalok a jégpálya területén kapnak helyet, ezek mintegy ezer ember fogadására lesznek alkalmasak. A kézműves vásár és foglalkozások sátrait a Játékfesztiválhoz hasonlóan a Plébániasoron állítják fel.
A Városgondnokság munkatársai a tegnap megkezdett munkát ma folytatják, hogy szerda délutánra minden készen álljon a szórakozni vágyó vendégek fogadására.