Jelenlegi hely

Kedden Pápán is megkezdődik az U19-es Európa-bajnokság

Július 22-én kedden újabb négy mérkőzéssel folytatódik az U19-es Európa-bajnokság. Az első párosításokat az elmúlt hétvégén rendezték, mint ismert, az A csoportban a magyar válogatott 3-1-es vereséggel kezdte a tornát, a mieinket legyőző Ausztria mellett Portugália is magabiztosan nyert, Felcsúton 3-0-ra diadalmaskodott Izrael ellen.

A B csoportban Ukrajna gyorsan vezetést szerzett a címvédő szerbek ellen, akik hat perccel később egyenlítettek is, az 1-1-es állás egyben a végeredményt is jelentette. A németek nem adtak sok esélyt a bolgároknak a második győri meccsen, Selke duplájával magabiztosan 3-0-ra nyertek. Kedden 18 órai kezdettel Budapesten Ausztria Izraellel csap össze, 20:30-tól Felcsúton a magyarok Portugália ellen javíthatnak. A kontinensviadalba Pápa is bekapcsolódik, ugyanis 18 órától Németország - Szerbia, 21 órától Bulgária - Ukrajna párosítást rendeznek. Az UEFA és az MLSZ illetékesei ma délután újabb látogatást tettek a Perutzban, és mindent rendben találtak, így minden adott ahhoz, hogy Pápa egy újabb sikeres nemzetközi sportesemény házigazdája legyen.
A mérkőzésekre szóló jegyekhez 500 forintos egységáron lehet hozzájutni, de csoportos kedvezményekkel ennél is jutányosabb áron lehet belépőt vásárolni: tíz darab jegy vásárlása esetén az ár 200 forintra, ötven darab esetén 100 forintra csökken, vagyis tíz darab belépő 2000, ötven darab 5000 forintért váltható. Mint megtudtuk, a Perutz Stadion pénztárában két órával a kezdés előtt is hozzá lehet jutni a belépőkhöz, ám az összecsapásokat csak névre szóló jegyekkel lehet megtekinteni.