Jelenlegi hely

Évadzárót tartottak Pápán a cseh kempingezők

A cseh camping és caravanning klub a múlt héten városunkban, a Várkert Termál Kempingben tartotta csütörtöktől vasárnapig tartó évadzáró találkozóját. Az esemény megnyitóján dr. Áldozó Tamás, Pápa polgármestere köszöntőjében kellemes időtöltést, jó szórakozást kívánt a jelenlévőknek.
– Kívánom, érezzék jól magukat Pápán, és egyúttal bízom benne, hogy ezentúl az évadnyitó, valamint az évadzáró találkozójukat is városunkban rendezik majd meg – fogalmazott a polgármester, aki után Dekovics-Ódor Noémi, a Várkert Termál Kemping vezetője szólt az egybegyűltekhez.
– Az évadzáró találkozó megszervezése nagyon jól sikerült, amit az is bizonyít, hogy ilyen sokan elfogadták a meghívásunkat. Bízom benne, hogy ez a baráti társaság évről évre bővül, és minden évben találkozom majd itt önökkel – tekintett előre a kempingvezető.
A mostani találkozóra közel háromszáz, főként cseh vendég érkezett a pápai kempingbe, amelynek az idei éve jónak mondható, hiszen a vendégéjszakák tekintetében 10-15 százalékos növekedés volt tapasztalható.
– Magyar kempingező idén már nagyon kevés volt, a legtöbben Németországból és Ausztriából érkeztek hozzánk kikapcsolódni. Emellett egyre több a holland, a dán, a belga vendégünk, de megjelentek nálunk franciák és olaszok is, egyszóval Európa szinte minden szeglete képviseltette magát a Várkert Termál Kempingben – tájékoztatott Dekovics-Ódor Noémi.
A péntek esti megnyitót a Rebel-Lion Tánc-Sport Egyesület látványos, változatos fellépése is színesítette, majd diszkó zárta a pénteki mulatságot, szombaton reggel pedig Pápa Város Fúvószenekara fújt ébresztőt a kempingezőknek.

(A Pápa-Ma.hu írása alapján.)