Jelenlegi hely

Értesítés katasztrófavédelmi gyakorlatról

TISZTELT PÁPA VÁROS LAKOSAI!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. november 20-án, (kedd) Pápa város településen katasztrófavédelmi gyakorlatot tartunk. A település a veszélyes anyagokkal kapcsolatos súlyos balesetek elleni védekezésről szóló 219/2011. (X. 20.) Korm. rendelet alapján, úgynevezett küszöbérték alatti üzem által veszélyeztetett. 
A lakosság védelme megköveteli az évenkénti rendszeres gyakorlást. A gyakorlat során riasztási és tájékoztatási feladatok kerülnek begyakorlásra. 
A gyakorlat időtartama alatt (várhatóan 14.00 – 16.00 óra között) a település egyes utcáin (Kisfaludy u., Hunyadi u., Árpád u. Táncsics M. u., Bezerédi u., Tapolca u., Lehel u.) a lakosság tájékoztatást hallhatják, valamint megnövekedett tűzoltói, katasztrófavédelmi, rendőri és mentő gépjárművek forgalmára esetleg rövid idejű forgalomkorlátozásra- illetve terelésre számíthatnak. A lakosságnak a gyakorlat napján semmilyen tennivalója nincs.
A gyakorlat napján okozott, a nyugalmat esetlegesen megzavaró zaj- és hanghatásokért szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

MINDEZT AZ ÖNÖK ÉRDEKÉBEN, 
AZ ÖNÖK BIZTONSÁGÁÉRT TESSZÜK.


Gyimóthy Lajos tű. alezredes sk.
Pápai Katasztrófavédelmi Kirendeltség
mb. kirendeltségvezető