Jelenlegi hely

Várkertfürdő

Újabb fejlesztések a Várkertfürdőben

Az év elején indultak meg azok a kisebb fejlesztések a Várkertfürdőben, melyek a magasabb minőségű szolgáltatások nyújtását és a komfortosabb körülmények kialakítását célozzák. Ennek a fejlesztéssorozatnak az első lépése volt az uszodai szauna bővítése és felújítása, majd az uszodai belső közlekedési útvonalak átalakítása. Jelenleg két helyen is zajlik a munka: a konditeremben és a fallabda pályán.

A Várkertfürdő belülről – Víz világnapi programra várják az iskolásokat

Különleges programmal készült a Várkertfürdő az idén a Víz világnapjára: az általános iskolai osztályokat hívták meg a létesítmény megtekintésére. A program azért szokatlan, mert ezúttal fürdő olyan egységeit is megtekinthetik a gyerekek, amelyet vendégként nem láthatnak. Így például a medencéket működtető gépészeti berendezéseket, az üres strandmedencéket, de az óriáscsúszda tetejéről is letekinthetnek a látogatás során.

Megnyílt az új uszodai szauna a Várkertfürdőben

Péntek délután óta újra fogadja a kikapcsolódásra vágyó vendégeket a Várkertfürdő uszodai szaunája. A létesítményegységet az elmúlt hetekben teljesen átalakították és felújították: belső falak elbontásával megduplázták a pihenőteret, áthelyezték a sószobát és egy infraszaunát is beépítettek a helyiségbe.

Éjszakai fürdőpartival búcsúztatta a nyarat a Várkertfürdő

Éjszakai fürdőzést hirdetett a Várkertfürdő a nyár utolsó hétvégéjére. A péntek éjszakai mulatságon közel négyszázan vettek részt, a népes vendégseregben minden korosztály képviseltette magát, a kisgyermekes családokon, fiatalokból álló baráti társaságokon át szépkorúak is szép számmal jöttek el a különleges programra. Az éjszakai fürdőzésen a termálfürdő és a Termálkert medencéi, a Nagytappancs medence és az Adrenalin csúszdatorony várta a látogatókat.

Látogatottsági csúcsok a Várkertfürdőben

Pünkösdkor kezdődött az idei strandszezon a Várkertfürdőben, s azóta 110 ezer vendéget fogadtak a létesítményben, ez több mint a tavalyi esztendőben – derült ki a Várkertfürdő vezérigazgatójának sajtótájékoztatójából.

Forró hangulat a hűvös éjszakában a Várkertfürdőben

Bár a hőmérő higanyszála 12 fokig csúszott vissza péntek éjfélre, ez cseppet sem zavarta azt a közel hétszáz vendéget, aki a Várkertfürdő éjszakai fürdőzési lehetőségét választotta péntek esti programjának. A létesítmény idén először csatlakozott a Magyar Fürdőszövetség Strandok Éjszakája elnevezésű kezdeményezéséhez és kínált változatos programokat a 21 órától hajnali 1-ig tartó rendezvényen.

Új vezérigazgató a Várkertfürdő élén

Július 23-tól új vezérigazgató, Nagy Zsolt irányítja a Várkertfürdőt működtető Pápai Termálvízhasznosító Zrt-t. A gazdasági társaság új vezetőjét a dolgozóknak a kora délután tartott munkaértekezleten mutatta be Unger Tamás alpolgármester, a többségi tulajdonos Pápa Város Önkormányzata képviseletében, majd sajtótájékoztatón jelentette be a személyi változást.

Tízezer vendég választotta a Várkertfürdőt a hétvégén

A múlt hétvégi kánikulában, aki csak tehette a vízpartokat kereste felüdülésért, a strandok medencéi megteltek hűsölő, lubickoló vendégekkel. Így volt ez a Várkertfürdőben is, ahol pénteken, szombaton és vasárnap összesen több mint tízezer látogatót regisztráltak.

Polgármesteri jutalom az életmentő úszómesternek

Pénzjutalomban részesítette Áldozó Tamás polgármester Kovács Attilát, a Várkertfürdő úszómesterét, aki vasárnap sikeresen újraélesztett egy ötéves kisfiút a fürdő strandján. A városvezető köszönetet mondott a szakszerű és eredményes életmentésért.

Beléptető rendszer a Várkertfürdőben

A jövő héttől már élesben működik a Várkertfürdőben kialakított gépi beléptető rendszer. Hasonló, órás rendszerű beléptetés más fürdőkben már régóta működik, a pápai létesítmény most tudta megfinanszírozni a huszonöt millió forintos beruházást. A pontos vendégregisztrációra alkalmas technológia koordinálja a vendégek közlekedését a fürdőben a kért szolgáltatások alapján, kiszűri azokat, akik a megváltott időtartamnál tovább tartózkodnak a létesítményben és biztosítja a helyi jegyvásárlást.

Oldalak

Feliratkozás Várkertfürdő csatornájára