Jelenlegi hely

Tapolcafői Városrész Önkormányzata

Üléseztek a részönkormányzatok

A Kéttornyúlaki-, a Borsosgyőri- és a Tapolcafői Városrészi Önkormányzatok ma délután tartották soron következő ülésüket. Mindhárom testület határozatképes volt, a gyűléseket Máté István és Zsegraics Gyula elnökök vezették.

Elfogadásra javasolják a rendelet-tervezeteket a részönkormányzatok

Ülésezett a kéttornyúlaki, a borsosgyőri és a tapolcafői városrészi önkormányzat ma délután. Mindhárom testület egyhangúlag elfogadásra javasolta a pénteki városi képviselőtestületi ülésen tárgyalandó rendelettervezetet a város 2015. évi költségvetéséről, valamint a Pápa városban biztosítható személyes gondoskodást nyújtó ellátásokról, azok igénybevételének rendjéről, a fizetendő térítési díjak megállapításáról szóló önkormányzati rendelet módosítását.

Megtartotta alakuló ülését a Tapolcafői Városrész Önkormányzata

Kéttornyúlak és Borsosgyőr után Tapolcafőn is létrejött a részönkormányzat, mely ma este tartotta alakuló ülését a falu kultúrházában. Az öttagú testületet és az ülésen megjelenteket Áldozó Tamás polgármester köszöntötte, a település gyarapodását szolgáló, jó munkát kívánva a képviselőknek.

A falunap finanszírozásáról határoztak Tapolcafőn

A költségvetési előirányzat felhasználásáról döntöttek a képviselők Tapolcafőn. Az elnök, Zsegraics Gyula és a képviselők – Takácsné Molnár Eszter, Vargáné Kósi Márta, Somogyi Zoltán – határoztak arról, hogy 750 ezer forintot különítenek el a tapolcafői falunap és egyéb településrészi rendezvények lebonyolítására.

Tapolcafőn is ülésezett a helyi testület

Tapolcafőn is megtartotta soron következő ülését a településrészi önkormányzat. Tapolcafői Városrész Önkormányzatának képviselői – Takácsné Molnár Eszter, Somogyi Zoltán, Vargáné Kósi Márta, Villmanné Ikervári Lilla – és az elnök, Zsegraics Gyula egybehangzó igen szavazat mellett elfogadásra javasolta a városi képviselőtestület által holnap tárgyalandó előterjesztéseket, az önkormányzat jelképeiről és azok használatáról, a belváros közlekedéséről valamint a méhnyakrák és nemi szervi szemölcsök elleni védőoltás támogatásáról szóló rendelettervezeteket.

Ülésezett a tapolcafői testület

Megtartotta soron következő ülését Tapolcafői Városrész Önkormányzata a település művelődési házának nagytermében hétfő délután. A részönkormányzati képviselők – Takácsné Molnár Eszter, Vargáné Kósi Márta, Villmanné Ikervári Lilla, Somogyi Zoltán és Zsegraics Gyula elnök – mellett az ülésen többek között részt vett Kanozsainé dr. Pék Mária jegyző is.

Tapolcafő, a békés városrész – Ülésezett a tapolcafői testület

Megtartotta soron következő ülését Tapolcafői Városrész Önkormányzata a település művelődési házának nagytermében. A részönkormányzati képviselők – Takácsné Molnár Eszter, Vargáné Kósi Márta, Villmanné Ikervári Lilla és Somogyi Zoltán – mellett az ülésen többek között részt vett Unger Tamás alpolgármester is.

Feliratkozás Tapolcafői Városrész Önkormányzata csatornájára