Jelenlegi hely

sport

Sportpályázati felhívás

Sportpályázati felhívás!

Pápa Város Önkormányzata pályázatot hirdet pápai székhelyű sportegyesületek működésének támogatására. 

A pályázati űrlapot és a támogatás feltételeit itt találja.

Pályázat a pápai székhelyű sportegyesületek működésének támogatására

Pápa Város Önkormányzata pályázatot hirdet pápai székhelyű sportegyesületek működésének támogatására.

A pályázati felhívás teljes anyagát itt találja. 

Kéttornyúlaki SE sportfejlesztési program támogatása

A Kéttornyúlaki Sportegyesület pályázata sportfejlesztési program támogatására
A pályázati dokumentumok megtekinthetőek a tovább gombra kattintva, a lap alján.

Szűcs Lajos: Voltak pozitívumok

Szűcs Lajos évek óta a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtja a Lombard Pápa csapatában. A kiváló hálóőrnek elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy a csapat idén is az első osztályban szerepelhet. A pápai gárda csapatkapitánya a tegnapi Zalaegerszeg elleni tesztmeccs után úgy nyilatkozott, az osztálykülönbségből adódóan mindenki hazai győzelmet várt, így nem csoda, hogy többen is csalódottan hagyták el a Perutz Stadiont. 

A Weöres itthon tartotta a Kilián Kupát

Az 1998. január 1. után született fiúk részére rendeztek labdarúgó tornát a Spartacus pályán. A kupa célja a labdarúgás népszerűsítése, a versenyzési lehetőség biztosítása és a testvérvárosi kapcsolatok ápolása volt, hiszen a Weöres Sándor Általános Iskola, az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola, a Munkácsy Mihály Általános Iskola és a Szent István Római Katolikus Általános Iskola mellett a baróti Gaál Mózes Általános Iskola és a kovásznai Kőrösi Csoma Sándor Líceum is meghívást kapott a küzdelmekre. 

Jótékonysági futás a kórházért

2012. április 14-én első alkalommal rendezték meg Pápán a Munkácsy Sporttelepén a ’Spring Fun Run’ elnevezésű jótékonysági futást és gyaloglást a Városháza és Pápa Bázisrepülőtéren települt nemzetközi szervezetek rendezésében. A versenyre összesen 297 jelentkező, közöttük sok fogyatékkal élő is regisztrált, akik közül a legjobbak nemenként és korcsoportonként kerültek díjazásra. 

Idén a pápai a legsportosabb járás

A Veszprém Megyei Önkormányzat 20. alkalommal rendezte meg az Önkormányzati Kupát, melynek idei házigazdája Pápa volt. 

Részvételi csúcs az idei Mozdulj Pápán

Sikeres rendezvényt tudhat maga mögött a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ valamint a Hét Csillag Kulturális és Sport Egyesület. A Mozdulj Pápa! délelőtti, délutáni szervezett és fakultatív programjain ugyanis közel 1700-an választották a mozgás valamely formáját. 

A Tűzoltóság nyerte idén a Télutó Kupát

18. alkalommal rendezték meg a városban működő közszolgálati szférában dolgozók számára a Télutó Kupa Labdarúgó Teremtornát. Idén nyolc csapat nevezett a tornára, melyeket két négyes csoportba sorsoltak, ahonnan a legjobb négy gárda kerülhetett az elődöntőbe. 

Címvédés a Pápa Kupán

23. alkalommal rendezték meg városunkban a nemzetközi serdülő teremlabdarúgó tornát, vagyis a Pápa Kupát. Idén is két csoportban négy-négy alakulat mérkőzött meg egymással, az A jelűbe a házigazda Pápai Egyesített Labdarúgó Club mellett a német Leinefelde, Kovászna (Erdély) és Veszprém került, a B jelűben a címvédő Losonc (Felvidék), az öt alkalommal győztes Schwetzingen, Barót (Erdély) és Tapolca nézett egymással farkasszemet.

Oldalak

Feliratkozás sport csatornájára