Jelenlegi hely

segítség

Lakossági hirdetmény - ellátásban segítségre szorulóknak

Tisztelt Pápaiak!

 

A koronavírus-járvány okozta helyzetben Pápa Város Önkormányzata is fontosnak tartja, hogy a rendelkezésére álló eszközökkel hatékony segítséget nyújtson a rászorulóknak.

Fokozottan szükséges  a szociálisan hátrányos helyzetűek és az idősek, valamint azon hatósági házi karanténban álló személyeknek a védelme, akik nem képesek gondoskodni saját maguk ellátásáról. Az Önkormányzat ezt a segítségnyújtást az Egyesített Szociális Intézményén keresztül biztosítja.

Amennyiben Önnek, családtagjának vagy ismerősének ellátása a koronavírus-járvány okozta helyzetben nem megoldott, kérem, jelezze ezt a 89/313-433, 318-046, 515-006 telefonszám valamelyikén, vagy a titkarsag@papa.hu email címen.

Tisztelettel kérem Önöktől, hogy a járványügyi védekezés szabályainak maradéktalan betartásával mindannyian járuljanak hozzá a pápaiak és embertársaink egészségének megóvásához.

Kovásznai gyermekek megsegítése

Kovásznai gyermekek megsegítésére létrejött alapítvány települt ki az adventi vásárba ezen a héten. A dr. Áldozó Tamás polgármester által kezdeményezett és támogatásával létrejött alapítvány idén ősszel alakult meg a városban a hagyományőrző tevékenységek elősegítsése, nemzetközi kapcsolatok ápolása és kiépítése, nemzeti kulturális értékeink megismertetése, valamint a magyarországi és a határon túli magyar gyermekek érdekeinek képviselete, szellemi fejlődésük elősegítése és egyfajta szociális védelem céljából. 

Feliratkozás segítség csatornájára