Jelenlegi hely

jubileum

35 éves a Fáy lakótelepi Óvoda

1978-ban adták át a Fáy András lakótelepi Óvodát. A valamikori 12-es óvoda a későbbiekben vette fel a Fáy András lakótelepi Óvoda nevet. Abban az időben négy új óvoda is épült a városban, mivel férőhelyhiány jellemezte Pápát. A Fáy-i volt a harmadik a sorban. 

Weöres 100

Weöres 100

2013. június 22-én ünnepeljünk iskolánk névadójának 100. születésnapját. Emléke előtt tisztelegve e napon birtokba vesszük Pápa megújult Fő terét, hogy Weöres Sándorhoz méltóan versekkel, játékosan emlékezzünk rá. Egyszerre több helyszínen, változatos formákban találkozhatnak a Fő térre látogatók Weöres Sándor verseivel:

80 éves a Csókai Óvoda

1933. szeptember 10-én adták át a Kerkápolyi-Bodor Alapítvány kamataiból az óvodát, amiben 1 foglalkoztató, 1 pihenőszoba, 1 folyosó és mosdó helyiség volt. Azóta az óvoda nagyon sok változáson ment keresztül, jelenleg 100 férőhelyessé bővült.  

400 fellépő a Munkácsy-iskola 75 éves jubileumi kulturális bemutatóján

Két teltházas előadást szervezett a Munkácsy Mihály Általános Iskola hagyományos színházi bemutatóján, az intézmény 75 éves jubileumi programsorozatának zárásaként. Az est során 26 színesebbnél színesebb előadást láthatott a közönség.  A szép számban megjelenteket Egyházi Viktorné igazgatónő köszöntötte.

Feliratkozás jubileum csatornájára