Jelenlegi hely

Koronavírussal kapcsolatos aktuális tájékoztatás

Huszár lakótelep

Minden készen áll az adventi programsorozatra

A faházakat már felállították a Gyertyafényes advent programsorozatának idei helyszínére, és a helyére került a város karácsonyfája is. A 13 méter magas ezüstfenyő a Nagytemplom melletti ágyásban kapott helyet, ahol karácsonyi fényeivel ünnepi dísze lesz a városközpontnak.

Sikeresen pályáztak, hamarosan indul a beruházás - Panelprogram a Huszáron

Hamarosan megindulhat az építkezés a Huszár lakótelep 31-es számú épületében. A lakóközösség még 2009-ben nyújtott be pályázatot a panelprogram keretében energetikai korszerűsítésre, pályázatuk sikeres volt, ám forrás hiányában a beruházás csak most realizálódhat. A panelprogram, mint ismeretes három pillérre épül: a lakók önrésze mellett állami és önkormányzati támogatásból áll össze a költségvetés.

Pocsék idő, remek hangulat a III. Városrészi Majálison

Nem kedvezett az időjárás a szombati városrészi majálisnak, melyet az Acsády sportpályáján rendeztek meg, s melyre elsősorban a Huszár és a Fáy lakótelepen és környékükön élőket várták. Ez a rendezvény egyébként a legfiatalabb a városrészi napok között, hiszen harmadik alkalommal szervezték meg, sikere azonban hasonló a nagyobb múlttal rendelkező lakótelepi napokéhoz.

Orvosi rendelőt alakítanak ki a volt étteremből

Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, dr. Áldozó Tamás polgármester és Bocskay László önkormányzati képviselő ma délelőtt sajtótájékoztató keretein belül jelentette be, hogy a Huszár lakótelepen található egykori Aero Étteremből orvosi rendelőt alakítanak ki.

Udvari játékok vásárlására fordítják a Huszár lakótelepi nap bevételét

Rendkívül nagy sikere volt a tavalyi Huszár lakótelepi városrészi majális főzőversenyének, melynek bevételét a szervezők jótékony célra ajánlották fel. A jó hangulatú versenyen mintegy 230 ezer forint jött össze, melyet a körzet két óvodája használhat fel udvari játékok beszerzésére. A Huszár Lakótelepi Óvoda már döntött is az összeg, azaz a 115 ezer forint sorsáról. A játékokat Bocskay László, a körzet önkormányzati képviselője adta át az intézménynek. 

Feliratkozás Huszár lakótelep csatornájára