Jelenlegi hely

Intézmények

Elfogadták a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás 2014. évi költségvetését

Megtartotta soron következő ülését a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás (PÖFT) Társulási Tanácsa csütörtök délután a Pápai Járási Hivatal tanácstermében. A tanácskozáson ezúttal is ellenszavazat nélkül hozták meg a döntéseket. A napirendi pontok között a társulás 2014. évi költségvetésének és adósságkorlátjának, valamint a közbeszerzési és a belső ellenőrzési tervének megtárgyalása került terítékre.

„Hallgasd úgy, hogy elmesélje, beszélj úgy, hogy érdekelje…” - Folytatódik a szülői fórum a Városi Óvodákban

Minden ember arra törekszik, hogy a gyerekével és az embertársaival jó kapcsolata legyen- mondta Simonné Zachár Anna pszichopedagógus azon a szülői fórumon, amelyet az „Óvodafejlesztés Pápa Város Önkormányzata Városi Óvodák intézményében”pályázat keretein belül tartottak a Tókerti Óvodában. 

 

Komplex szervezetfejlesztés a Pápai Városi Óvodákban

Az „Óvodafejlesztés Pápa Város Önkormányzata Pápai Városi Óvodák intézményében” elnevezésű pályázat keretében számos rendezvény, konferencia és fórum valósul meg. A projekt részét képezi a Pápai Városi Óvodák intézményrendszerének egészére vonatkozó szervezetfejlesztési elem. Ehhez kapcsolódóan több alkalommal tartottak tanácskozást a tagóvodák vezetői és az intézmények minőségirányítási szakemberei.