Kérjük, támogassák adójuk 1%-ával alapítványainkat. 

„ CSEPEREDŐ ” Alapítvány

Az Alapítvány célja: a pápai Napsugár Bölcsőde (a továbbiakban: bölcsőde) szakmai, működési, felújítási és fejlesztési elképzeléseinek támogatása, figyelembe véve a Pápa város és vonzáskörzete lakóinak elvárásait, továbbá az egészséges és sérült gyermekek családjai számára tanácsadás, a gondozási ismeretek átadása a gyermekek harmonikus testi fejlődése érdekében.

Összefogás Pápa Város Beteg Gyermekeiért Alapítvány

Az alapítvány céljai:

  • anyagi támogatást nyújt a Pápa város közigazgatási területén élő 18. életévnél fiatalabb személyeknek vagy családjuknak olyan gyógyító eljárásokhoz, műtétekhez, gyógyászati segédeszközök, diagnosztikus eszközök, gyógyszerek,  gyógyhatású készítmények megvásárláshoz és azok járulékos költségeihez, amelyeket az Országos Egészségbiztosítási Pénztár részben vagy egyáltalán nem finanszíroz és a szülők vagy a tartásra kötelezett más személyek anyagi körülményei nem teszik lehetővé, hogy az Országos Egészségbiztosítási Pénztár helyett a költségeket vállalják;
  • indokolt külföldi gyógykezelést vagy műtétet támogat.

Pápa Város Infrastruktúrájának Fejlesztéséért Közalapítvány

A Közalapítvány által alapító okiratban vállalt feladatok:

  • Pápa város közműveinek korszerűsítése
  • Pápa város közigazgatási területén utak építése, fejlesztése, korszerűsítése
  • Környezetvédelmet, természetvédelmet elősegítő fejlesztések
  • Műemlékvédelem

Pápa Város Turizmusáért Alapítvány

A Pápa Város Turizmusáért Alapítvány kiemelkedően közhasznú szervezet, amelynek célja a településfejlesztés területén Pápa város turizmusának, idegenforgalmának fejlesztése és támogatása.

Pápa és Környéke Tűzvédelemért 105 Közalapítvány

A Pápa és Környéke Tűzvédelemért 105 Közalapítvány tagjai arra tették fel életüket, hogy a bajbajutottakon segítsenek. A személyi jövedelemadó 1 %-ával most nekik segíthet az, aki törekvéseiket támogatja, felajánlásokat a következő adószámra lehet tenni: 18917578-1-19. A támogatásokat előre is köszöni az Alapítvány Elnöksége.

Vajda Péter Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány

Az alapítvány célja, a Fenyveserdő Bölcsődében és a Vajda Péter Lakótelepi Óvodában folyó oktató-nevelő munka tárgyi feltételeinek javítása, különös tekintettel a mindkét intézményben működő halmozottan sérült gyermekekből álló speciális csoportok működésének támogatására.