Jelenlegi hely

Pápaiak

Tájékoztatás a központi ügyelet telefonos elérhetőségének átmeneti változásáról

Pápa Város Önkormányzatának
Egészségügyi Alapellátási Intézete

8500 Pápa, Barát u. 9. tel: 06/89/515-003
e-mail: alapellatas@papa.hu


Tájékoztatás

Pápa Város Önkormányzatának Egészségügyi Alapellátási Intézete értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy telefonos szolgáltatóváltás miatt a felnőtt/központi ügyelet - 2017. március 27-én előreláthatólag 20.00-24.00 óráig / a számátadás ideje alatt / –  324-614-es telefonszámon történő elérhetősége bizonytalan.
Sürgős – ügyeleti ellátást igénylő – esetben kizárólag az átmeneti időben a 06/30/648-0671-es telefonszámon hívható az ügyelet.
A központi ügyelet 2017. március 28. kb. 00.00 órától változatlanul a 324-614 telefonszámon lesz elérhető.

Pápa Város Önkormányzatának
Egészségügyi Alapellátási Intézete

Zebraséta és kapitányság-látogatás óvodásoknak

Pápai óvodások népesítették be a Pápai Rendőrkapitányság épületét 2017. március 2-án. A Pápai Városi Óvodák Nátuskerti Tagóvodájának Harangvirág csoportja a kapitányság megelőzési előadójának meghívására látogatott el a kapitányság épületébe. Az egyenruhás 2017. februárár 27-én ismerkedett meg a csoporttal.

Szavazzunk, hogy a pápai osztály legyen a győztes!

Több mint 100 osztály jelentkezett az NLCafé Keressük az ország kedvenc általános iskolai osztályát! elnevezésű felhívására. A jelölés már lezárult, az NLCafé munkatársai a tíz legjobb osztályhoz látogatnak el a napokban, hogy bemutassák őket az olvasóknak egy újságcikk és fotósorozat segítségével, hogy aztán szavazhassanak a szerintük legkedvesebb osztályra. Pápáról az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola 3. z osztálya pályázott a megmérettetésre. 

Hölgytagjait köszöntötte a nyugdíjas egyesület

A Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete kiemelt rendezvényként tartja számon az évente megrendezett nyugdíjas nőnapot. A jó hangulatú program rangját mutatja az is, hogy az alkalmon minden évben nagy számban vesznek részt az egyesület tagjai. Baán Éva, a nyugdíjas egyesület elnöke örömét fejezte ki, hogy az összejövetel rendkívül népszerű, s hogy lassan már a Sportcsarnokot is kinövik, hiszen az egyesületnek 660 tagja van jelenleg. 

Toborzó és prevenciós óra a pápai könyvtárban

A pápai városi könyvtárban várták a rendőrök a határvadász szolgálat és a vagyonbiztonság iránt érdeklődőket. 
A Pápai Rendőrkapitányság munkatársa és a Készenléti Rendőrség képviselője 2017. március 7-én délután a pápai Jókai Mór Városi Könyvtárban tartottak tájékoztatást a határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről, a képzésről és a juttatásokról.

Jubiláló lovasok

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Pápai Lovas Club 2017-ben kerek évfordulót ünnepel, ugyanis 1967-ben, azaz 50 esztendővel ezelőtt alakult meg az egyesület. Az évfordulónak emléket állító rendezvénysorozat ünnepi közgyűléssel, közös múltidézéssel, emléklapok átadásával vette kezdetét. A jeles esemény felvezetéseként a meghívottak, egykori és jelenlegi tagok a Lovasiskolából hintókon és lóháton érkeztek meg az ünnepségnek helyszínt biztosító városházára, ahol elsőként Csernyi Pál, a klub elnöke köszöntötte a vendégeket.

Veszprém megyei gazdák közgyűlése

Csütörtökön délután, a Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola aulájában tartotta éves közgyűlését a Veszprém Megyei Gazdakörök Szövetsége. 

Oldalak