Jelenlegi hely

Vasárnap családi nap lesz Kárpátaljáért

Harmadik alkalommal rendezi meg jótékonysági családi napját a Kereszténydemokrata Néppárt pápai csoportja vasárnap, június 11-én, 15 és 20 óra között a Pápához közeli Malom-tónál.


-Az előző évek sikerein felbuzdulva, ebben az évben is megszervezzük a családi programot. Idén fellép a Rocker’s Band, a tapolcai Fonográf emlékzenekar, és a pápai Főnix. A kicsiket érdekes játékokkal, kézműves foglalkozásokkal várjuk a jó hangulatú délután folyamán – tudtuk meg Bali István elnöktől, aki kiemelte, ebben az évben a teljes bevétel nagyobb részét a Kárpátaljai Ferences Misszió, kisebb részét a pápai Szent Anna-plébánia karitatív munkájára fordítják majd. 
Mint mondta, a rendezvényre várnak egy sümegi ferences papot is, aki a magyar intézményeket is támogató misszióban szerzett tapasztalatait osztja meg a közönséggel. Reményeik szerint, jó idő lesz, és minél többen kilátogatnak a festői Malom-tóhoz. Gyermekeknek, diákoknak ingyenes, felnőtteknek 1000 Ft, míg a nyugdíjasoknak 500 Ft a belépés a programra. 
Az esemény védnökei Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke, illetve Kovács Zoltán államtitkár, országgyűlési képviselő.