Jelenlegi hely

Változatos programok az idei Lovasmajálison

A Pápai Club május 12 és 14. között immár hetedik alkalommal rendezi meg a város éves rendezvénysorozatában helyet kapó Lovasmajálisát. A háromnapos esemény minden évben sok érdeklődőt vonz, a szervezők bíznak benne, hogy az időjárás kegyes lesz hozzájuk és idén is sokan látogatnak el a lovasiskolába.

A menetrend a már jól megszokott lesz: május 12-én 10 órától az óvodások és a kisiskolások ismerkedhettek meg a lovas élettel, szombaton 9 órától pedig már a nagyközönségre is számítanak. 
- Igyekeztünk idén is változatos műsort összeállítani a hozzánk ellátogatóknak - tájékoztatott Kocsis László főszervező. Délelőtt a gyermek lovas ügyességi versenysorozat egyik állomása leszünk, a versenyszámok között díjugratás, díjlovaglás és akadálypálya szerepel. Délután a már jól ismert bemutatókkal készülünk, idén is köszönthetjük Hamza Viktóriát, aki a kutyák és lovak szabadidomításáról tart bemutatót, lesz lovastorna- és fogatbemutató, ügyességi verseny, zászlóforgatók és kutyakiképzők fellépése is. Újdonság lesz az előbb említett ügyességi verseny mellett a pásztorkutya-, csikós-, pusztaötös bemutató. 
A lovasmajális utolsó napján díjugrató versenyt rendeznek, remélhetőleg több pápai indulóval, a végleges nevezési lista még nem ismert.