Jelenlegi hely

Színes programok a könyvtár új épületében

Pénteken délután ünnepélyes keretek között adták át a Jókai Mór Városi Könyvtár új épületét a Balla Róbert tér 14. szám alatt, az egykoron iskolaként funkcionáló intézményben. A tegnap délelőtti esős, barátságtalan idő ellenére is nagyon sokan ellátogattak az új helyszínre. A gyerekek kézműves foglalkozásokon készíthettek képeket, papírfigurákat, könyvjelzőket, amelyeket természetesen haza is vihettek. 

A kisebbek az aszfaltos pályán kipróbálhatták a pedálos Moszkvicsokat, de a bátrabbak pónilovagolhattak is.Balázs Fanni hírportálunk kérdésére elmondta, nagyon jól érzi magát a könyvtárban. A mosolygós kislány képeket és papírdíszeket is készített, de a pónilovaglást is kipróbálta, ami nagyon tetszett neki.


Butiné Kemenczki Anita családjával érkezett a könyvtár új épületébe. A fiatal hölgynek nagyon tetszik az intézmény, legjobban az olvasóterem nyerte el a tetszését. 
A jó hangulatú délután során az olvasóteremben fellépett a Nyárádi Dalárda és Marcaltői Napraforgó Nyugdíjas Klub is. Fergeteges hangulatot varázsolt a Wake up adásztelveli zumbaformáció, majd a program a Munkácsy Zenestúdió Slágerkavalkád című műsorával zárult.