Jelenlegi hely

Sikeresen pályázott a Bakonyerdő Pápa

Mint arról már korábban beszámoltunk, a társasági adót érintő változások lehetővé teszik a nyereséges, társasági adó fizetésére kötelezett vállalkozások számára, hogy adójukkal a látványsportágak körébe sorolt öt sportág, a labdarúgás, a kézilabda, a kosárlabda, a vízilabda és a jégkorong országos szövetségeit, azok tagszervezeteit, vagyis magukat a csapatokat támogassák. A Pápai Egyesített Labdarúgó Clubhoz hasonlóan a Bakonyerdő Pápa is a kezdetektől fogva él a társasági adó nyújtotta lehetőséggel, nincs ez másképp a 2016/2017-es adóévben sem.


- A korábbi évek sikereinek köszönhetően partnereink továbbra is bíznak bennünk, így a 17 millió forintos pályázatnak valamivel több, mint a felét sikerült összeszedni – tájékoztatott Kapcsándi Zsolt, a klub technikai vezetője. Sikeresnek mondható a feltöltés első szakasza, viszont az eddigi évek folyamatos, lépcsőzetes bővülési projektje a hiányzó összeg miatt egyelőre bizonytalan, lehetséges, hogy várnunk kell egy évet, vagy idén kisebbet kell lépnünk. Ennek ellenére továbbra is remek úton haladunk a klub bővítésében, elég, ha csak az ovikézi sikerét nézzük, ami az idei szezonunk komoly szakmai sikere. 
Kapcsándi Zsolt elmondta, a befolyt összeget működésre, terembérletre, utazásra kívánják fordítani, a fennmaradó, úgymond hiányzó részből az eszközbeszerzést szeretnék megvalósítani, melynek mértéke az önkormányzati pályázatuk sikerességétől függ.