Jelenlegi hely

A ritmus ünnepe a Fő téren

Tegnap estére ismét zsúfolásig megtelt a Fő tér, az esti fellépésre várva. A délutáni programok már több száz embert csalogattak a városközpontba, kora este a schwetzingeni, pápai és várpalotai fúvószenekarok alapozták meg a hangulatot, majd Pápa Város Fúvószenekarának Blues Brothers Show-ja fokozta. 

A 9 órakor kezdődő táncshow idejére ismét több ezren gyűltek össze a hatalmas színpad előtt, és ezúttal sem kellett csalódniuk. Az ExperiDance fergeteges előadása ámulatba ejtette a közönséget, a különleges produkció fény- és tánckoreográfiai, a látványos jelmezek, a magyar néptánc és a modern stílusokat, akrobatikus elemeket ötvöző táncok köré fűzött szavak nélkül is érthető vicces jelenetek másfél órányi varázslatot teremtettek az éjszakában. Az ExperiDance Esszencia című előadásában Román Sándor koreográfus, a tánckar vezetője az elmúlt évtized önálló műsorainak legjobb részeit komponálta össze és tette a ritmus ünnepévé. 
A fergeteges tánc show végén a pápai Benkő Dávidnak is tapsolhatott a közönség. A fiatalember táncos pályafutását városunkban kezdte, közel három éve pedig a világhírűvé vált együttes tagja, immár profi táncosként.