Jelenlegi hely

Lezárták a Török Bálint utcát, megkezdődött a munka

Három utcában már zajlanak az útépítési munkák, bár egyelőre még nem túl látványos feladatokat végeznek a kivitelezők.

A Korona utcában tegnap az út tengelyének kitűzését végezték a szakemberek a Rozmaring utca és a Celli úti körforgalom közötti szakaszon, a forgalmat jelzőőr irányította, de félpályás lezárást még nem alkalmaztak.


A Vásár utcán is jelzik a Török Bálint utca lezárását

A Vásár utcában az előkészületek folynak, a Török Bálint utcát viszont az előzetes bejelentésnek megfelelően teljesen lezárták. Az teljes útzár az utca egészére vonatkozik, ezt táblák és forgalomterelő elemek is jelzik - csak az autóbuszok és az utca lakói hajthatnak be -, bár ezt egyelőre több gépjárművezető nem veszi figyelembe – tudtuk meg a kivitelezőktől. A Török Bálint utcán egyébként már a szegélybontást végzik mindkét oldalon teljes utcahosszban, ezt követi majd az autóbusz öböl bontása.

A Várkert úton készülnek a szegélybontásra


A Várkert úton is megkezdődött a munka, ott a szegélybontás előkészítéséhez az aszfalt felvágását végezték tegnap és ma. A félpályás lezárás itt is csak később lép érvénybe, amikor a szegélyek bontását megkezdik.

A munkálatok miatt mind a négy utcában lassabb haladásra kell készülni, egyes munkafolyamatoknál pedig szakaszosan félpályás lezárásra kell számítani, a szakemberek az alternatív útvonalak használatát javasolják a gépjárművel közlekedőknek.