Jelenlegi hely

Kedvezményes bon-rendszer bevezetése Pápán

A magas színvonalú pápai termékek iránti keresletet és forgalmat ösztönző bon-rendszert vezet be Pápa Város Önkormányzata az önkormányzati többségi tulajdonban levő két gazdasági társaság, valamint a kezdeményezéshez csatlakozott partnerek között 2012. április 1-jétől. Az alkalmi kedvezményeken túl, rendszerszerű kedvezményeket is szeretnének bevezetni a városban, amely a pápaiaknak és valamennyi turistának szól majd.
A megjelölt beváltóhelyeken (Esterházy-kastély, Várkertfürdő, Pápai Kóter Turistaszálló és a Kékfestő Múzeum) vásárolt belépőjegy, illetve adott szálláshely igénybevételekor (fő/éjszakánként) a látogató, illetve a vendég választhat egy, a három másik beváltóhely valamelyikében felhasználható, a belépőjegy árából 10 %-os kedvezményre jogosító bont. A bonok korlátlanul összevonhatóak, de egyéb, az egyes beváltóhelyek által nyújtott kedvezményekkel nem vonható össze. A programhoz elfogadóhelyként csatlakozott a Hotel Villa Classica, az Esti Kornél Kávéház, a Gólyafészek Étterem és a Viktória Gyorsétterem is. Az elfogadóhelyként csatlakozott Esti Kornél Kávéház és a Hotel Villa Classica az általuk nyújtott szolgáltatások árából a náluk kedvezményre jogosító bon felmutatásakor biztosítják a vendégeik részére a 10 %-os engedményt.
Az önkormányzat továbbra is várja pápai vagy környékbeli kiemelkedő minőségű helyi termékeket vagy színvonalas szolgáltatásokat kínáló, a rendszerhez csatlakozni kívánó partnereket, mind beváltóhelyként, mind elfogadóhelyként.
További információk az elfogadóhelyeken és a pápai Tourinform irodában.

(A Pápa-Ma.hu írása alapján.)

Címkék: