Jelenlegi hely

Ismét nagyértékű bébiétel-adományhoz juthattak a pápaiak

Március 14-én a németországi Teuton Lovagrend újabb nagy mennyiségű bébiétel-adományt szállított városunkba az egyik jól ismert bébiételgyártó cég jóvoltából. A városi osztást ma tartották a volt Pártház udvarán. A pápai lakcímmel rendelkező kisgyermekes családok Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye Család- és Gyermekjóléti Központja segítségével juthattak hozzá a nagy értékű adományhoz. Hosszú sort állt az osztáson
-Az egyes csomagok igencsak értékesek, sokféle és jó minőségű terméket tartalmaznak, van benne gyümölcsös bébiital, joghurt, gyümölcsös sűrítmény, főzelék, tejpor és ropogós karika – tájékoztatta hírportálunkat Császárné Mihály Julianna, a család és gyermekjóléti szolgálat szakmai vezetője, aki hozzáfűzte, Klaus Blos, a lovagrend nagymester évente négy-öt alkalommal szállít adományt a városba, melynek egy részét az ESZI kapja.

Az ételek újszülött kortól egészen 3 éves korig fogyaszthatók. A megmaradt bébiételt a bölcsődék, a Gróf Esterházy Kórház gyermek- és ápolási osztálya, a Barátság Klub és a daganatos betegek között osztják szét.