Jelenlegi hely

Hűtőszekrényt kapott az újszülött osztály

A Szent Benedek Plébánia Karitász Csoportja ismét adományt adott át, ezúttal a pápai kórház újszülött osztályának. A csoport karácsony előtt az ápolási osztályt lepte meg, február végén a gyermekosztály kis betegeinek kedveskedtek játékkal, mikróhullámú sütővel és ágyneműhuzattal, most pedig az újszülött osztályra vittek hűtőt, melyben oltóanyagokat és egyéb orvosi szereket tudnak majd tárolni.


Az átadón dr. Bilinszky Zsuzsanna, a gyermekosztály osztályvezető főorvosa köszönetét fejezte ki a dolgozók nevében az adományért, s elmondta, mindig jól jön a segítség. 
-Nagy meglepetés ért minket, amikor megérkeztek a hűtővel. Mindig örömmel vesszük a segítségeket, amelyekért hálásak vagyunk – tette hozzá az osztályvezető főorvos. 
Szijártó László plébános elmondta, amikor a gyermekosztályra vitték az adományt, akkor kérdezték, hogy mire lenne még szükségük, s a hűtőszekrényt emelték ki. A Karitász örömmel segít, amikor csak tud, így reményeik szerint, a jövőben is fognak adományozni a kórháznak. 
Az átadó ünnepség végén Szijártó László és Legény Miklós, a Karitász csoport vezetője átnyújtott a közelgő anyák napja alkalmából egy kis édesség csomagot.