Jelenlegi hely

Exponyitásra készülve

Látványos munkálatok zajlottak ma a Városi Sportcsarnokban és környékén, a nap folyamán sorra érkeztek a kiállítók és rendezték be standjukat. Amint arról már hírt adtunk, a XVII. Pápai Agrárexpo - a 100 éves Pápai Hús jegyében elnevezésű háromnapos rendezvényt a tavalyival megegyező külső és fedett kiállítói térrel rendezheti meg a város.

 Ma már több belső kiállítói területet – többek között a Pápai Hús 1913 Kft. standját, és az önkormányzat bemutatkozási helyét is - kialakították a szakemberek, a külső térre pedig megérkezett a gépforgalmazó cégek többsége. A többi kiállító holnap délelőtt érkezik majd, s rendezi be standját, hogy a 13 óra 30-kor kezdődő rendezvényre minden készen álljon a látogatók fogadására. 
A szervezők az idei expót a pápai húsipar 100 éves jubileuma jegyében rendezték meg, a kiállítás különlegessége a Pápai Hús történetének emlékeiből összeállított tárlat lesz, melyet a sportcsarnok galériáján tekinthetnek meg az érdeklődők, de az évforduló jegyében állították össze a gasztrofalu ételkínálatát is, ahol pápai hústermékekből készült ételeket fogyaszthatnak a kiállítás vendégei.
A programot ezúttal is számos szakmai előadás egészíti ki és nem hiányoznak a civil látogatóknak szóló szórakoztató és gyermekprogramok sem. A város önkormányzata az általános iskolák alsó tagozatosainak kedvezményes családi belépőjegyet biztosított az expo látogatására és a programot tekintve elmondható, hogy érdemes lesz ellátogatni a vasárnapig tartó rendezvényre.

forrás: papa-ma.hu