Jelenlegi hely

Diszkó-koktél a Fő téren

A Pápai Musical Stúdió kiváló énekeseinek hangja töltötte be tegnap késő délután a megújuló Fő teret. A táncdalműsor során Neoton Família, Abba és Gloria Gaynor közismert örökzöld slágerei csendültek fel. A másfél órás összeállítás a „Pápa város funkcióbővítő rehabilitációja” című európai uniós pályázat keretein belül valósult meg.
Mészárosné Varga Veronika, a Pápai Musical Stúdió vezetője kérdésünkre elmondta, a csoport nem először énekel a Fő téren, hiszen a régi téren is daloltak. - A Diszkó-koktél elnevezésű program rövid ízelítő volt a 70-es, 80-as évek magyar és külföldi slágereiből.  A műsort elsősorban úgy állítottuk össze, hogy bulizós, temperamentumos legyen, ezért is esett választásunk inkább ezekre táncdalokra – mondta és hozzátette, a mai fellépésre készült el új ruhájuk, egy fekete kalocsai mintás póló. 
A műsor félidejénél Győrffy Violának, a Pápai Musical Stúdió koreográfusának nyári divat kollekcióját láthatta a közönség.  
A koncerten Mészárosné Varga Veronika, Stubán Alíz, Ács Zsuzsa, Nagy Jácint és Nagy Katalin, valamint a stúdió tánckara gondoskodott a fergeteges hangulatról. 
A szép számban megjelentek, kicsik és nagyok egyaránt együtt tapsoltak, táncoltak és énekelték a stúdiósokkal a jól ismert dallamokat, mint például a Don Quijote-t, a 220 felettet, a Waterloo-t és az I love you baby-t. 
A megújuló Fő téren a következő hétvégén, július 6-án, Pápa Város Fúvószenekara örvendezteti meg a hallgatóságot hangversenyével.