Jelenlegi hely

Adni, segíteni jó - Ismét jótékonykodott a Cargill

A Cargill Takarmány Zrt. pápai takarmánygyártó üzeme ezúttal a Pápa Város Egyesített Szociális Intézményét támogatta 200.000 Ft-tal, amiből a Barát utcai részlegre fognak hordozható klímát és ventillátorokat vásárolni.


Schlechtné Kósi Ildikó, a Cargill Takarmány Zrt. pápai takarmánygyártó üzemének vezetője hírportálunknak elmondta, cégük egyik programja a társadalmi felelősségvállalás, s ennek keretében vállalták, hogy ezúttal az időseket támogatják.
-Cégünk dolgozói örömmel vállalnak társadalmi munkát, így a Vörösmarty úti Otthonház kerítését is lefestettük. Reméljük, hogy az idősek örömüket lelik a majd a munkánkban. A nagy melegekre való tekintettel a Barát utcai Otthonházba mobilklímát és ventillátorokat is vásárolunk, amelynek szükségességére egy ismerősünk hívta fel a figyelmünket – mondta az üzemvezető, aki hozzáfűzte, több mint tíz kollégájával dolgozott, valamint a kezdeményezést felvető ismerőse is örömmel vett részt a társadalmi munkában. 
Szalainé Tihanyi Andrea, a Pápa Város Egyesített Szociális Intézményének igazgatója hozzáfűzte, mindig nagy öröm számukra, ha intézményüket felkeresi egy cég, hogy segítené őket. 
-A Cargill Zrt. lehetőséget biztosított arra, hogy akár társadalmi, akár anyagi támogatásban tudnának segíteni. Úgy gondoltuk a nagy meleg megviseli az idős emberek szervezetét, így döntöttünk úgy, hogy mobilklímát és ventillátort vásárolnánk. Nagy segítség számunkra, hogy a cég dolgozói felajánlották, hogy lefestik a kerítést, amit már nagyon megviselt az idő vas foga. Köszönjük a nagylelkű támogatást – zárta gondolatait Szalainé Tihanyi Andrea. 
Adni, segíteni jó, reméljük, egyre több közösség, cég azonosul ezzel a gondolattal térségünkben és tesz másokért önzetlenül a jövőben is.