Jelenlegi hely

10 éves a Várkertfürdő

Kellemetlen, szomorkás időre virradt a szombat reggel, ám a Várkertfürdő munkatársait nem lepte meg, hogy születésnapi programjukat nem fogadták kegyeikbe az égiek, hiszen miért éppen a tízedik születésnapon lett volna igazán jó idő, ha már az elmúlt kilenc alkalomból hétszer nem kedvezett igazán az időjárás a strandra tervezett programoknak. 

A szabadtéri rendezvényt ezért a termálfürdőben tartották meg, s csak azt bánták, hogy a több ezer vendég helyett csak párszázan mentek el a fürdőbe a rossz idő miatt. 

 

A hangulat azonban így is remek volt. A délelőttöt közös vízi tornával kezdték, az egész testet felfrissítő mozgásban résztvevők jutalma egy-egy Várkertfürdős strandlabda volt, aztán pedig a kvízjátékon nyerhettek belépőt a fürdőt ismerő vendégek. Kicsik és nagyok egyaránt jól szórakoztak a Szó és Kép színpad Csiribuli című bohócműsorán, majd a DrumsTers ütősegyüttes varázsolt fergeteges, latinos hangulatot a termálfürdőben és a kiúszómedencében lubickoló vendégek számára.
Jó ebédhez szól a nóta helyett a Rulett együttes előadásában csendültek fel régi és új ismert slágerek, a strandszépe választás idejére pedig megtelt érdeklődő közönséggel a medencetér. A tíz ifjú hölgy közül a zsűri Kiss Renátát találta a legszebbnek, és a közönségdíjat is a pápasalamoni hölgy gyűjtötte be. Kovács Antal, a fürdő vezérigazgatója sem maradt ajándék nélkül, rövid köszöntője után munkatársai karúszóba, fürdősapkába öltöztették, nyakába úszógumi került és a vendégek hangos bíztatására elmerült az élménymedence vizében. Ruhástul. Aztán megérkezett a hatalmas születésnapi torta, melyből minden vendégnek jutott egy szelet.
A szülinapi program folytatásában a Profi Tánczenekarral együtt énekelhették a vendégek az ismert magyar és világslágereket, a strandra kimerészkedő vendégeket pedig Varga Patrik zenekara szórakoztatta. A kétnapos ünneplés szombaton éjfélig tartott, hiszen e jeles alkalomból éjszakai fürdőzésre is várták a vendégeket, melyet az Irisz Orientális Tánccsoport műsora és karaoke parti tett különlegessé.
A Várkertfürdő ünnepi rendezvénye vasárnap is tart, délelőtt családi vetélkedőre, babaprogramra várják a fürdőzőket, délután pedig többek között férfi szépségversenyt tartanak, és operett gála színesíti a létesítmény 10.  születésnapját. 

Címkék: