Jelenlegi hely

Lombard Pápa

Bemutatták az új Perutz Stadion látványterveit

A Nemzeti Stadionfejlesztési Program keretében az elkövetkező időszakban országszerte a tervek szerint 26 labdarúgó-létesítményt rekonstruálnak. A kormány által beterjesztett javaslat 12 milliárd forintot szán a program megvalósítására, a projektből természetesen a vidéki labdarúgóközpontok sem maradnak ki, többek között megszépül a székesfehérvári, a szombathelyi, a pécsi, a zalaegerszegi és a pápai Perutz Stadion is.

Garantált a jó hangulat szombaton, 1000 jegy már gazdára talált

Szombaton este nyolc órakor a Lombard Pápa a Ferencvárost fogadja a Perutz Stadionban, a mérkőzésen remélhetőleg telt ház előtt lépnek pályára a csapatok. A fokozott érdeklődésre való tekintettel a Perutz Stadion jegypénztárában meghosszabbított nyitvatartással várják a szurkolókat. Ma 17 óráig, pénteken 9 órától 12 óráig valamint délután 14 órától 17 óráig válthatják meg elővételben a belépőket a drukkerek, a mérkőzés napján szintén 9-től 12 óráig valamint délután 14 órától 20 óráig lesznek nyitva a pénztárak.

Isten éltesse Szűcs Lajost!

Napra pontosan 40 évvel ezelőtt, 1973. augusztus 8-án látta meg a napvilágot Budapesten a Lombard Pápa kapusa, Szűcs Lajos. A kiváló hálóőr 1994-től három éven keresztül az Újpest hálója előtt állt, majd Németországban az 1. FC Kaiserslautern alakulatát erősítette, 1999-ben német bajnokként tért haza a Ferencvároshoz, ahol hat évet védett. 2005-ben szerződött Pápára, ahol idén nyáron Bíró Péter klubtulajdonos életre szóló szerződést kötött vele. Szűcs Lajos 429 élvonalbeli mérkőzésen lépett eddig pályára, melyeken öt gólt szerzett, a Lombard Pápa mezét az NB I-ben 137 alkalommal viselte. A magyar válogatottban három alkalommal szerepelt. Hírportálunk is nagyon boldog születésnapot kíván a kapusnak, ajándékunkat pedig a szombati, Kaposvár elleni remélhetőleg győztes meccs után adjuk át. 

Jövőre is az élvonalban szerepelhet a Lombard Pápa

Az NB I-es bajnokság 30. fordulójának legnagyobb kérdése az volt, hogy az Eger mellett a Siófok vagy a Lombard Pápa búcsúzik-e az élvonaltól. A Balaton-partiak az Újpesttel néztek farkasszemet, a Lombard pedig Diósgyőrbe látogatott. 

Megtört a jég, nyert a Lombard Pápa!

A szombati Kecskemét elleni mérkőzés után ismét tétmérkőzést játszott a Lombard Pápa. 18 órai kezdéssel játszották a 20. fordulóból elmaradt Lombard Pápa – DVSC bajnoki labdarúgó mérkőzést. 12. alkalommal találkoztak az élvonalban a felek, a statisztika a vendégeknek kedvezett, hiszen még soha nem győzte le a Lombard a DVSC-t, a mérleg hét Loki győzelem és négy döntetlen. 

Április 10-én pótolják a Lombard-Debrecen bajnokit

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága múlt hét pénteken az időjárási és a közlekedési viszonyok miatt törölte a teljes 20. fordulót. A pótlásról ma határozott a testület, melynek kitűzését a sportszervezetekkel történt egyeztetés előzte meg. Az elmaradt találkozókat, így a Lombard Pápa – Debrecen összecsapást is április 10-én, szerdán rendezik.

Feliratkozás Lombard Pápa csatornájára