Jelenlegi hely

Koronavírussal kapcsolatos aktuális tájékoztatás

Lombard Pápa

Tulajdonosa és több tízmilliós tartozása miatt nem kapott licencet a Lombard

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Kecskemét, a Lombard Pápa és a Pécs sem hozta nyilvánosságra, miért is nem kapott első-és másodfokon licencet az NBI-es illetve NB II-es szezonra. A Napi Gazdaság azt írja, érthető a klubok titkolózása, de egyúttal sikertelen is, hiszen némely információk nyilvánosságra kerültek. A Lombard Pápa esetében gyorsan rövidre lehetne zárni a történetet.

Átlagban 1373-an voltak kíváncsiak a Lombard Pápára

Az OTP Bank Liga utolsó találkozóját követően a Nemzeti Sport Online összegyűjtötte a 2014–2015-ös szezon hivatalos látogatottsági adatait. Az összegzésből kiderült, hogy az élvonalbeli mérkőzésekre járó szurkolók közül a legtöbben (195.467) a Ferencváros mérkőzéseit, legkevesebben (40.890) pedig a Lombard Pápa találkozóit választották.

Elbúcsúzott Szűcs Lajos

Ahogy arról hírt adtunk, az OTP Bank Liga 29. fordulójában a Lombard Pápa 4-0-s vereséget szenvedett Paks alakulatától, így kiesett az NB I-ből. A bajnoki a hazaiak első számú kedvencének, Szűcs Lajosnak a búcsúmérkőzése is volt egyben, hiszen a kapus már korábban bejelentette, a szezon végeztével nem hosszabbítja meg lejáró szerződését és édesanyja egészségügyi állapota miatt szeretne minél közelebb költözni a fővároshoz, ezért távozik.

Nem sikerült szépre Szűcs Lajos búcsúja, kiesett az élvonalból a Lombard Pápa

Az OTP Bank Liga 29. fordulójában két szempontból is kiemelten fontos mérkőzést rendeztek a Perutz Stadionban. Egyrészt amennyiben a Lombard nem nyert volna, abban az esetben a csapat biztosan kiesőhelyen fejezi be a bajnokságot a másik nem elhanyagolható tény pedig az volt, hogy Szűcs Lajos közel tíz év után a Paks elleni találkozón búcsúzott a pápai közönségtől.

Továbbra is sok a kérdőjel a Lombard helyzetével kapcsolatban

Ahogy arról hírt adtunk, április 7-én a Lombard Kézizálog Zrt. tulajdonosa önfeljelentést tett a rendőrségen, a feljelentés nyomán a hatóság csalás gyanúja miatt indított vele szemben nyomozást. Kedd este a nyomozók több helyszínen tartottak házkutatást és iratokat foglaltak le - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Négymilliárdos csalás a Lombard Kft-nél! Bajban a pápai foci?

Nemzeti Sport értesülése szerint Bíró Péter, a pápai focicsapatot is magáénak tudó Lombard Zrt. tulajdonosa önfeljelentést tett a rendőrségen. A Lombard csoporthoz tartozó Kézizálog Zrt.-vel kapcsolatban négymilliárd forintnyi kárt okozó csalás gyanújával indult nyomozás.

NB I: Elkészült a tavaszi szezon sorsolása

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága február 5-i ülésén véglegesítette az OTP Bank Liga 18-29. fordulójának kezdési időpontjait. A tavaszi szezon február 27-én, pénteken vette kezdetét, a 18. forduló első mérkőzése az MTK Budapest - MVM Paks összecsapás volt. A Lombard Pápa idegenben folytatatta a bajnokságot, a Kecskemét elleni találkozót február 28-án 16 órai kezdéssel játszották. Az átalakult, megfiatalodott csapat mindjárt a kiesés szempontjából fontos találkozón március 7-én mutatkozik be a Perutz közönségének, a Dunaújváros elleni meccset 16 órai kezdéssel játsszák. 

Nyolc edzőmeccs vár a Lombard Pápára

Korábban már beszámoltunk a Lombard Pápa felkészülési programjáról, a tervek között ezen a héten napi egy, a jövő héttől napi három edzés szerepel. A keret természetesen felkészülési meccset is játszik, korábban hat találkozó – köztük négy hazai – szerepelt a programban. Mostanra kialakult a végleges menetrend, Szűcs Lajosék nyolc tesztmeccsen lépnek pályára, ebből ötöt hazai közönség előtt játszanak le. A pápaiak többek között megmérkőznek az Ajkával, a Budapest Honvéddal, a Kaposvári Rákóczival és a Ferencvárossal is.

Bemutatták az új Perutz Stadion látványterveit

A Nemzeti Stadionfejlesztési Program keretében az elkövetkező időszakban országszerte a tervek szerint 26 labdarúgó-létesítményt rekonstruálnak. A kormány által beterjesztett javaslat 12 milliárd forintot szán a program megvalósítására, a projektből természetesen a vidéki labdarúgóközpontok sem maradnak ki, többek között megszépül a székesfehérvári, a szombathelyi, a pécsi, a zalaegerszegi és a pápai Perutz Stadion is.

Szezonértékelő Szűcs Lajossal

A Lombard Pápa labdarúgócsapata a 12. helyről várja az élvonalbeli labdarúgó bajnokság márciusi folytatását. A téli szünetben jó lehetőség nyílik arra, hogy visszatekintsünk az eltelt 17 forduló legfontosabb eseményeire és szót ejtsünk a pozitívumokról és a feledhető történésekről. Bár a csapat ősszel és az előrehozott két tavaszi fordulóban hadilábon állt a góllövéssel, rengeteg sérülés, eltiltás nehezítette a mieink dolgát, egy biztos pont azonban mindig volt a bakonyaljaiak csapatában, aki nem más, mint Szűcs Lajos.

Oldalak

Feliratkozás Lombard Pápa csatornájára