Jelenlegi hely

Kiliáni beszélgetések

Iskolaigazgató részvételével folytatódott a Kiliáni beszélgetések

Horváth Attila, a Weöres Sándor Általános Iskola igazgatója volt a nyári szünetet követően ma délután folytatódó Kiliáni beszélgetések aktuális vendége. A rendezvénysorozat évadnyitó alkalma a korábbiakhoz hasonlóan kötetlen, jó hangulatú beszélgetést eredményezett a Szent József-kápolna és közösségi házban.

Háziorvos vendégeskedett a Kiliáni beszélgetéseken

Dr. Lőrincz Dániel háziorvos volt a Kiliáni beszélgetések májusi vendége a Szent József-kápolna és közösségi házban ma késő délután. A nyáron szünetelő rendezvénysorozat szezonzáró alkalmára – a kialakult hagyományhoz híven – az előző vendég, Áldozó Tamás polgármester jelölte ki Huszár Hajnal moderátor aktuális beszélgetőpartnerét, aki immár két évtizede praktizál háziorvosként az egykori Kilián György-lakótelepen.

Kiliáni beszélgetések a Szent József-kápolna és közösségi házban

Egy újonnan indult rendezvénysorozat második alkalmát tartották ma délután a Szent József-kápolna és közösségi házban: a Kiliáni beszélgetések elnevezésű civil kezdeményezés keretein belül Tóth Kálmán, a Hagyományok Hegye Egyesület elnöke beszélt életéről, életszemléletéről az érdeklődőknek.

Feliratkozás Kiliáni beszélgetések csatornájára