Jelenlegi hely

Hagyományok Hegye

A végvárak kora a Hegy napján

A Hagyományok Hegye Egyesület a történelmi, néprajzi és természeti kincseket őrző Hagyományok Hegyén minden évben igyekszik más-más történelmi kort feleleveníteni: ezúttal a végvárak korát idézték meg a közönség számára, csatajelenetekben, tárgyi eszközökben, bemutatókban, zenében és hangulatban.

Már csaknem ezer látogatója volt az öreghegyi kilátónak

Ünnepélyes keretek között hivatalosan is átadták a Hagyományok Hegyén létesített kilátót pénteken délután. Az eseményen dr. Áldozó Tamás polgármester, Tóth Kálmán, a kilátót működtető Hagyományok Hegye Egyesület elnöke, valamint Varga László, a kivitelező Bakonyerdő Zrt. vezérigazgatója a területhasználatra vonatkozó együttműködési megállapodás aláírásával szentesítette az egymás között fennálló remek kapcsolatot.

Látogatható a pápai kilátó

Elkészült a Hagyományok Hegyén épített kilátó, mely a hétvégén több időpontban várja a látogatókat. A város legmagasabb pontján, 176 méter magasan épült létesítményről lenyűgöző látvány tárul elénk a város látképével és a Bakony vonulataival.

Lábunk előtt a város – Október végére elkészül a kilátó a Hagyományok Hegyén

Helyére került a Hagyományok Hegyén épülő kilátó járószintjének tartó eleme. A létesítmény még az ősszel elkészül, az október 23-i hosszú hétvégén már birtokba vehetik a látogatók. 

Számos beruházás indulhat el a közeljövőben - Ülésezett Pápa Város Képviselőtestülete

Ülésezett ma reggel Pápa Város Képviselőtestülete, melynek keretében a képviselők – egyebek mellett – díjazták a 2013. év sportolóit, határoztak az önkormányzati lakások és helyiségek bérletéről és elidegenítéséről szóló önkormányzati rendelet módosításáról, beszámolót hallgattak meg a Családok Átmeneti Otthona 2013. évi működéséről és döntöttek az idei évben induló beruházásokról. 

Nyílt napot szervezett a Hagyományok Hegye

Nemrég a Hegy Napján ismerkedhettek az érdeklődők az Öreghegyben kiépített történelmi, néprajzi és természeti központtal, most pedig nyílt nappal mutatkozott be a Hagyományok Hegye.

Feliratkozás Hagyományok Hegye csatornájára