Jelenlegi hely

Erzsébetvárosi Nap

Rekordszámú főzőcsapat az Erzsébetvárosi Napon

Bejött a meteorológusok szombatra ígért jóslata, hiszen az esős, zivataros időszakok mellett napsütéses, kellemes kora őszi időjárás fogadta az Erzsébetvárosi Napra kilátogatókat. A reggeli órákban Pápa Város Fúvószenekara ébresztette az erzsébetvárosi lakókat, majd golgotalátogatásra invitálták az érdeklőket.

Rekordszámú főzőcsapat, rekordnagyságú adomány az Erzsébetvárosi Napon

Borongós reggelre ébredt ma a város, ám az Erzsébetvárosi Napra igyekvő főzőcsapatokat nem zavarta a párás reggel, s a Béke téren már korán munkához láttak, az időjárás pedig hamarosan ragyogó napsütéssel és nyárias meleggel hálálta meg lelkesedésüket, így kiváló idő és remek hangulat kísérte végig az egész napos programot. De ne szaladjunk ennyire előre az időben, kezdjük csak az elején.

Duplán nyert az óvoda – 131 ezer forint az erzsébetvárosi intézménynek

Nemcsak a jótékonysági főzőversenyen összegyűlt szép adománynak örülhettek tegnap a Erzsébetvárosi Tagóvoda dolgozói, hanem annak is, hogy főztjükkel a harmadik helyet szerezték meg a hagyományos Erzsébetvárosi Napon. Az ötödik alkalommal megrendezett városrészi napon 16 csapat ragadott fakanalat, hogy pörköltalapú ételükket lefőzzék a zsűrit és vendégül lássák az itt élőket. 

Jó hangulatban indult az Erzsébetvárosi Nap

Szép napos időjárás várta azokat, akik már kora reggel nekiláttak a tűzcsiholásnak az Erzsébetvárosi Nap főzőversenyén, és azokat is, akik csak a szórakozás, a találkozás öröme miatt látogattak ki a vasútállomás melletti parkolóba. Sürögtek-forogtak a kukták, összesen 16 csapat ragadott fakanalat, hogy megméresse pörköltjét a városrészi nap jótékonysági főzőversenyén. Jótékonysági, hiszen a megvásárolt ételadagok bevételét ismét az Erzsébetvárosi Óvoda költheti el. Az óvoda nevelőközössége minden évben lelkesen dolgozik is az adományokért, hiszen rendszeresen indítanak főzőcsapatot és számos program aktív közreműködői a nap során.

Feliratkozás Erzsébetvárosi Nap csatornájára