Jelenlegi hely

Áldozó Tamás

Áldozó Tamás a húsgyár helyzetéről

Mint arról hírt adtunk, múlt szombaton villámakciónak nevezett demonstrációt szervezett a Húsipari Dolgozók Szakszervezetének Pápai Csoportja tiltakozásul azért, hogy a Pápai Hús 1913 Kft. felmondta a kollektív szerződést. A belvárosban tartott megmozdulás kapcsán kérdeztük a cégcsoport többségi tulajdonosát - az önkormányzatot – képviselő polgármestert a vállalat helyzetéről.

A polgármester köszöntötte a pedagógusokat

A hagyományokhoz hűen a városi ballagás előtti napon köszöntötte a középiskolai intézményvezetőket és a ballagó diákok osztályfőnökeit Áldozó Tamás. A polgármester minden évben köszönetét fejezi ki a pedagógusoknak az előző néhány esztendőben végzett lelkiismeretes munkáért, melyet a tanulók oktatása, nevelése, felkészítése terén végeztek.

A polgármester válaszolt – Áldozó Tamás volt a Kiliáni beszélgetések áprilisi vendége

– Polgármesterként felértem a közéleti tevékenységem csúcsára. Innentől kezdve már „csak” jó polgármester szeretnék lenni – fogalmazott Áldozó Tamás polgármester a Kiliáni beszélgetések áprilisi alkalmán a Szent József kápolna és közösségi házban szerda délután.

Remek helytállás az ítéletidőben

A förgeteg elvonult, az utak járhatók, a bajba jutottak talán már csak borzongató kalandként emlékeznek a néhány nappal ezelőtti ítéletidőre, s a vele járó kellemetlenségekre.
Csillag István, a Pápai Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője a hétvégi extrém időjárás okozta hófúvások kapcsán elmondta, március 14-én a délutáni órákban megnövekedett a műszaki mentések száma. A Pápai Járási Hivatal vezetőjével együttműködve létrehoztak egy operatív törzset a katasztrófavédelem épületében, az intézkedések ezentúl itt születtek. 

Küszöbön az önkormányzati adósságátvállalásról szóló szerződés aláírása

Rendkívüli testületi ülésen adott felhatalmazást a polgármesternek a képviselő-testület, hogy az önkormányzati adósságátvállalásról szóló szerződést aláírhassa a magyar állam képviselőjével.  A meghatalmazás szükségességéről február 22-én kapott tájékoztatást az önkormányzat. 

Pápán járt a vidékfejlesztési miniszter

Pápára látogatott dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter. A tárcavezető a Veszprém Megyei Gazdakörök Szövetsége és a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola és Kollégium hagyományos mezőgazdasági és élelmiszer-ipari szakmai konferenciájára és az ezzel együtt tartott MAGOSZ küldöttgyűlésre kapott meghívást. 

Nyugalom és biztonság – polgármesteri évértékelő a KÉSZ összejövetelén

A város múlt esztendejének értékelésére kérte a polgármestert a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Pápai Csoportja, és nem először tette ezt a civil közösség, hiszen harmadszor hívták meg összejövetelükre dr. Áldozó Tamást, hogy beszéljen Pápa helyzetéről. 

Önéletrajz

Pápán születtem 1967. október 8-án, édesanyám, leánykori nevén Tihanyi Judit nem sokkal előtte múlt 19 éves, de akkoriban már így is közel két éve házas; apám, Áldozó Mihály akkor éppen távolabb izgult, bár ez sem tartotta vissza attól, hogy csapatkapitányként, a védelem tengelyében aznap tagja legyen a Dombóváron NB II-es mérkőzésen 2-1 arányban győztes Pápai Textiles csapatának. Akkoriban a Tanáccsal szembeni bérházban laktunk, irodámból, ahol 13 éve dolgozom, arra az épületre látok, ami egykori otthonunk helyén terpeszkedik.

Feliratkozás Áldozó Tamás csatornájára