Városrészi fejlesztési részprogramok

Újra itt a pollenszezon

     A gyom, dudva, vagy gaz olyan növények gyűjtőneve, amelyek jelenléte megmunkált környezetben, termőföldön, konyhakertben, virágoskertben, pázsiton nem kívánatos, eltávolításuk a terület művelhetőségének egyik fő feladata. Többségük évelő és gondozatlan környezetben akadálytalanul fejlődik.

Tájékoztató vasúti menetrend módosításról

2016. június 18-tól 2016. augusztus 28-ig Székesfehérvár állomás átépítési munkálatai miatt a Győr / Szombathely – Tapolca – Keszthely vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

A vállalati szektorhoz kapcsolódó közigazgatási bürokrácia-csökkentési konferenciasorozat

A Miniszterelnökség a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségével együttműködésben kerekasztal-beszélgetéssel egybekötött országos konferencia-sorozatot szervez, melynek fő témája a vállalkozói bürokrácia csökkentése, valamint a vállalkozókat terhelő adminisztratív terhek mérséklése.

Lakossági kérdőív

Pápa Város Önkormányzata a „Barnamezős területek megújítása” pályázat keretében sport- és szabadidő centrum kialakítását, a „Zöld város kialakítása” pályázat keretein belül a Várkert terület rekonstrukcióját tervezi.
Kérjük, a kérdőív kitöltésével támogassa a pályázat előkészítését!
Kérjük, a támogatható tevékenységek figyelembevételével fogalmazza meg véleményét aszerint, hogy melyik fejlesztéseket tartja szükségesnek, fontosnak, annak érdekében, hogy a pályázat eredményeképpen egy, a lakosság igényeihez szabott projekt valósulhasson meg!
Köszönjük!- a kérdőív ide kattintva érhető el

Hirdetmény útlezárásról

 

Útlezárás
 

2016. Augusztus. 13-14-én Veszprém, és környéke ad otthont a
a XIII. HunGarian Baja Terep-rally Világkupa futamnak.

 

2016 Augusztus 13–án szombaton
08:00 – kb. 19:00 között
2016 Augusztus 14–én vasárnap
09:00 – kb. 14:00 között

a Pápa-Tapolcafő Nagyteveli határtól a
köztemetői leágazón át a horgásztóig tartó
útszakasz lezárásra kerül autóverseny
miatt.

Oldalak

Feliratkozás Pápa Város Honlapja RSS csatornájára